Η ασθένεια που μια φορά νίκησε, ο καρκίνος, της πήρε τελικά τη ζωή: σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις, στην εκπομπή «Πρωινή Μελέτη» του Star, η Νατάσα Μανίσαλη είχε μιλήσει για την περιπέτειά της, παροτρύνοντας τον κόσμο να κάνει εξετάσεις.

Ήταν πριν από περίπου πέντε χρόνια, όταν η γνωστή ηθοποιός -η οποία, όπως σας έχουμε ενημερώσει, «έφυγε» από καρκίνο στα 55 της χρόνια, τα ξημερώματα της Παρασκευής- μοιράστηκε με τους τηλεθεατές το πρόβλημα που αντιμετώπισε.

«Ένα πράγμα τόσο απλό, μπορεί να γίνει πάρα πολύ δύσκολο αν το αφήσεις. Χρόνια ολόκληρα είχα ενοχλήσεις κολίτιδας. Μου είπε ο γιατρός μου ότι είναι ένας όρος που χρησιμοποιούν πολλές φορές οι γαστρεντερολόγοι χωρίς να ξέρουν τι ακριβώς σημαίνει αυτό», είπε η Νατάσα στην εκπομπή του Star και συνέχισε: «ένα μικρό πολυποδάκι είχα, χρόνια. Δεν ήταν κάτι που έγινε, όμως, δυνάμωνε και δυνάμωνε και δυνάμωνε… Έκανα κολονοσκόπηση και εγχειρίστηκα. Όλα πήγαν καλά. Μετά έγινε και μια θεραπεία μετά, γιατί ήταν οριακά στο να αλλάξει και να γίνει κάτι χειρότερο. Δόξα τον Θεό, το πρόλαβα!».

Παροτρύνοντας τον κόσμο να κάνει εξετάσεις, η ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: «οι μισοί Έλληνες έχουμε φουσκώματα και καούρες. Τι λέω εγώ στους μισούς Έλληνες; Να μην διστάζουν και να πάνε να κάνουν μία εξέταση, την κολονοσκόπηση! Έχουμε μια προκατάληψη, αλλά δεν ��ίναι τίποτα. Θα έχεις μία ελαφριά μέθη και όλα καλά. Θα ξέρεις, όμως, τι συμβαίνει σε ένα σημαντικό όργανο, που ο γιατρός μου είπε ότι είναι το δεύτερο μυαλό μας».

Δείτε στο βίντεο την εξομολόγηση της Νατάσας Μανίσαλη