​Ένα απίστευτο περιστατικό που συνέβη κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς «Το Νησί», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Λέχου!

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός στα «Καλημερούδια», μαχαίρωσε κατά λάθος έναν καμεραμάν, πετώντας του το μαχαίρι στο πόδι, επειδή νόμιζε πως είναι ψεύτικο:

1591_KATERINA_LEXOY_MARINA_PSALTI_8122015.jpg
«Σε μια σκηνή είναι ο μικρός με τον κατάδικο μέσα στο σπίτι που έχει μπει και του δίνει κάτι μαχαίρια, του δίνει και πίνει και μπαίνω εγώ από έξω και παίρνω το μαχαίρι που έχει καρφωμένο πάνω στο τραπέζι, το πετάω πίσω και του λέω “φύγε από το σπίτι”. Το μαχαίρι δεν ήταν ψεύτικο, ήταν αληθινό γιατί ��ίχε καρφωθεί προηγουμένως στο τραπέζι και έτσι όπως το πετάω πίσω, πέφτει στο πόδι του καμεραμάν, του σκίζει το τζιν και κάνει έξι ράμματα. Αυτός μου είπε ότι δεν θα με ξεχάσει ποτέ. Θα με θυμάται θέλοντας και μη. Έπαθα μεγάλη ταραχή για το κακό που έκανα στον άνθρωπο. Λίγο παρακάτω σταμάτησα, ήταν ένας γέρος με μια γριά, μου λέει “Κοπελιά, μη βρίζεις, μην φωνάζεις, κάτσε να πιείς μια ρακή”. Και κάθισα και ήπια 15 ρακιές για να συνέλθω!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.