Το πρώτο ντουέτο της Καίτης Γαρμπή με τον καταξιωμένο Τούρκο συνάδελφό της, Μπουράκ Κουτ, μόλις αποκαλύφθηκε: πρόκειται για μια δίγλωσση εκδοχή της νέας επιτυχίας της τραγουδίστριας, «Κοίτα Σ’ Αγαπάω»!

Το ντουέτο αποκάλυψε η ίδια η Καίτη, δημοσιεύοντας στο κανάλι της στο YouTube το video clip, το οποίο γυρίστηκε στην Μύκονο, σε σκηνοθεσία Βικτώριας Βελλοπούλου.

Όπως έχει γράψει το star.gr, το «Κοίτα Σ’ Αγαπάω» υπογράφουν ο Θάνος Γεωργουλάς στη μουσική και η Ναταλία Γερμανού στους στίχους και κυκλοφορεί από την δισκογραφική εταιρεία Panik Platinum.

Burak_Kut_ve_Kaiti_Garbi_Foto_1_1450.jpg
(H Καίτη και ο Μπουράκ στα γυρίσματα του video clip)

Στο project της Καίτης με τον Μπουράκ -το οποίο θα κυκλοφορήσει σε 42 χώρες και περιλαμβάνει ακόμα ένα τραγούδι, που θα βγει σύντομα- συμμετέχουν τα διάσημα «22 τουρκικά βιολιά», που έχουν πάρει μέρος σε παραγωγές της Σακίρα και της Ριάνα, ενώ η μίξη και το mastering έγιναν στο Λονδίνο, από τον σπουδαίο Ματέο Τσιφέλι.

Στο μεταξύ, η τραγουδίστρια συνεχίζει τις εμφανίσεις της στο «Apotheke» της λεωφόρου Πανεπιστημίου κάθε Σάββατο, αλλά και τις παραστάσεις με το «80s The Musical», στο θέατρο «Πειραιώς 131», από Τετάρτη έως και Κυριακή.

Δείτε στο βίντεο το δίγλωσσο «Κοίτα Σ’ Αγαπάω» και το solo single