Έχοντας… δύο γυναίκες στο πλευρό του, αλλά μένοντας με την μία, έκανε ο Νίκος Καρβέλας την πρώτη δημόσια εμφάνισή του την οποία κατέγραψαν οι κάμερες, μετά τα δημοσιεύματα ότι χώρισε από την Αννίτα Πάνια!

Όπως έχει γράψει το star.gr, αν και οι δυο τους δεν έχουν κάνει κάποια δήλωση, ο συνθέτης και η παρουσιάστρια τραβούν δρόμους χωριστούς, μετά από έξι χρόνια γάμου και ένα παιδί.

Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» απαθανάτισε τον Νίκο Καρβέλα σε εστιατόριο στο Μπουρνάζι, όπου έφαγε μαζί με δύο από τις πρώην του, την Άννα Βίσση και την Χριστίνα Αναγνωστοπούλου. Ωστόσο, αν και η Άννα αναχώρησε μετά από λίγη ώρα, ο Νίκος και η Χριστίνα δεν εμφανίστηκαν ποτέ και έφυγαν από την πίσω πόρτα, ενισχύοντας τις φήμες ότι έχουν έρθει ξανά κοντά ερωτικά!

Θυμίζουμε ότι ο συνθέτης έχει βρει «καταφύγιο» στο σπίτι της Άννας, στην Εκάλη, ενώ με την Χριστίνα δεν σταμάτησαν να βρίσκονται παρά το ότι έπαψαν να είναι ζευγάρι. Την ίδια ώρα, δημοσιεύματα θέλουν την Αννίτα Πάνια να έχει έρθει κοντά με το συνεργάτη της, Νίκο Σαμοΐλη.

Δείτε στο βίντεο τα σχετικά πλάνα!