Για γέλια και για κλάματα: να αποδείξει, κάνοντας υπεύθυνη δήλωση, ότι… ζει καλείται γνωστός Έλληνας ηθοποιός, καθώς το ΙΚΑ τον θεωρεί νεκρό!

Η νέα ιστορία γραφειοκρατικής τρέλας αποκαλύφθηκε μέσα από το πληροφοριακό σύστημα «Άτλας», στο οποίο ο Τάκης Παπαματθαίου μπήκε για να δει τα ένσημά του.

«Πριν τρεις – τέσσερις μέρες μου είπαν ότι υπάρχει αυτό το σύστημα στο ΙΚΑ και μπορώ να μάθω τα ένσημα. Μπήκα κι εγώ να δω και να ευχαριστηθώ για τη συνταξάρα που θα πάρω, γράφω τα στοιχεία, περιμένω και βγάζει… “το όνομα αυτό ανήκει σε θανόντα”!», είπε, στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο ηθοποιός.

Το σήριαλ έχει και συνέχεια, καθώς ο Τάκης Παπαματθαίου, ο οποίος αυτή την περίοδο εμφανίζεται στο θέατρο (εκτός κι αν είναι… φάντασμα) έστειλε μήνυμα στο ΙΚΑ για να διορθωθεί το λάθος και εκείνοι τον… παρέπεμψαν στα ΚΕΠ για να αποδείξει ότι ζει!

«Έστειλα έναν δικό μου άνθρωπο στο ΚΕΠ και μου είπαν ότι πρέπει να πάω να κάνω υπεύθυνη δήλωση ότι είναι ζωντανός!», συνέχισε ο ίδιος και, δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του, παρά το ότι έκανε χιούμορ.

Μάλιστα, ο Τάκης Παπαματθαίου ζήτησε on air… συμβουλές για να αποδείξει το αυτονόητο, με τον Γιώργο Παπαδάκη να αστειεύεται και να του προτείνει χαριτολογώντας να μην πληρώσει την εφορία, αφού το ΙΚΑ τον θεωρεί νεκρό!

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο ηθοποιός!