Στην εκπομπή «The 2Night Show» ήταν καλεσμένος ο Κώστας Σόμμερ, ο οποίος αποκάλυψε ότι βρέθηκε πολύ κοντά στο να παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη δημοφιλή σειρά «Prison Break» αλλά και στην χολιγουντιανή ταινία «300».

«Ήμουν στη δυάδα. Μόλις είχα προσγειωθεί από την Αθήνα και με παίρνει η ατζέντισσά μου και μου λέει “φύγε τώρα και πήγαινε στην οντισιόν για το Prison Break”. Πήγαμε, είδαν πολύ κόσμο εκεί και φτάσαμε στη δυάδα. Αλλά τελικά είχαν δίκιο οι άνθρωποι. Θέλανε αυτός που θα μπει στη φυλακή, ο μικρός αδερφός, εγώ θα ήμουν ο μικρός, θέλανε ο άλλος να είναι λίγο ο πιο προστατευτικός χαρακτήρας και πήγαν προς τα εκεί. Είχαν δίκιο οι άνθρωποι» ανέφερε ο ηθοποιός και πρόσθεσε για τους «300»:

«Φτάσαμε πάρα πολύ κοντά κι έγινε μια παρεξήγηση με ένα παιδί που μας πήγε εκεί και εμέν�� κι έναν άλλον. Μας είχαν κλείσει και τους τρεις, αλλά τσακώθηκε ο πρώτος και φύγαμε όλοι».

Το σχετικό απόσπασμα σχολίασαν στο «Πρωινό», κράζοντας με το… γάντι, τον Κώστα Σόμμερ.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Ηλιάκη είπε «και εγώ είμαι η Κάρι Μπράτσο», ενώ ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος αντικατέστησε τον Γιώργο Λιάγκα λόγω της 24ωρης απεργίας της ΕΣΗΕΑ πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «τον πιστεύουμε λίγο... Γιατί υπάρχει πιθανότητα να βγει κάποιος παραγωγός και να τον διαψεύσει;».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ