Την απίστευτη περιπέτεια που έζησε πρόσφατα με την αδελφή της, την οποία παρέσυρε μηχανάκι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά, αλλά και για το «ανύπαρκτο» σύστημα Υγείας στη χώρα μας μίλησε, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Λοιπόν» η Γωγώ Τσαμπά.

«Είχα πάει να κάνω φωτογράφιση για τη δουλειά μου, κατέβηκε η αδελφή μου, η μεσαία, από το αυτοκίνητο κι ένας νεαρός με το μηχανάκι του την παρέσυρε και τη χτύπησε. Το περιστατικό συνέβη στο Ίλιον, στο Καματερό» ανέφερε και πρόσθεσε: «Εγώ έβγαζα φωτογραφίες κι εκείνη ήρθε αιμόφυρτη, μέσα στο αίμα. Ανέβηκε με το ασανσέρ μέσα στο αίμα και μου είπε: “Βγάλε τις φωτογρα��ίες σου και όταν τελειώσεις, μετά, θα πάμε στο γιατρό».

Όπως εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια νοσηλεύτηκε λίγες ημέρες στο νοσοκομείο ενώ στη συνέχεια «πηγαινοερχόμαστε σε εξωτερικούς γιατρούς. Η ταλαιπωρία της κράτησε 2 μήνες και διαρκεί ακόμα, έχει πρόβλημα με το πόδι της».

Μάλιστα, υποστήριξε ότι «δεν υπάρχει σύστημα υγείας, ο κόσμος υποφέρει, μας φάγανε όλα τα λεφτά, πληρώνουμε και δεν έχουμε γιατρούς».

Αυτό που αντιμετώπισε πάντως στο ΚΑΤ σίγουρα δεν θα το ξεχάσει ποτέ: «Πήγαμε, μας έδιωξαν και μας είπαν: “Δεχόμαστε μόνο νεκρούς σήμερα ως περιστατικά”! Εφημέρευαν για νεκρούς! Μου είπαν να πάμε στον “Ευαγγελισμό”. “Τα είδα” όλα, δεν ήξερα αν θα ζούσε ο άνθρωπος μου. Τώρα είναι καλά, την είχα μαζί μου στο ��αγαζί που δουλεύω στις γιορτές, με βοήθησε...»