Για το μωρό που περιμένει με τον Κώστα Βουτσά μίλησε για πρώτη φορά η Αλίκη Κατσαβού, στην εκπομπή «Ga-Ranti Στη Μόδα», που προβάλλεται κάθε Τετάρτη στις 21:00 από το web tv του Star.

Όπως αποκάλυψε η σύντροφος του ηθοποιού διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και όλα βαίνουν καλώς:

«Έχω μια καλή εγκυμοσύνη, δεν χρειάζεται να κάνω ιδιαίτερα πράγματα αλλά κάθε εγκυμοσύνη έχει την πορεία της. Αν δεν φτάσει κανείς στον πέμπτο μήνα δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Αν δεν είχα την πίεση από τα Μέσα, θα άφηνα να φανεί η κοιλ��τσα μου. Είμαι πολύ χαρούμενη. Το θέλαμε πολύ και οι δυο. Και αυτό ολοκληρώνει κάθε ζευγάρι».

(Η Αλίκη Κατσαβού με φουσκωμένη κοιλίτσα στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης)

260116170043_3134.jpg
Μάλιστα δεν έκρυψε πως «δεν ντρέπομαι να πω ότι ήταν με εξωσωματική. Είχα κάποια προβλήματα που έπρεπε να αντιμετωπίσω», καθώς και ότι κάτα πάσα πιθανότητα το μωρό θα είναι… αγοράκι!

Τι της λέει για όλα αυτά ο Κώστας Βουτσάς;

«Πως ο,τι και να είναι το μωρό θα είναι πολύ ευτυχισμένος. Με προσέχει τόσο πολύ τώρα που είμαι έγκυος και πολύ γλυκός».

Τέλος, η Αλίκη Κατσαβού απάντησε και σε όσους σχολιάζουν την μεγάλη διαφορά ηλικίας τους, καθώς εκείνη είναι 37 και εκείνος 84:

8649_KATSAVOY_VOYTSAS_23102015.jpg
«Όταν κάποιος θέλει ένα παιδί, αυτό είναι πάνω απ΄όλα. Δεν μπορεί να μπαίνει στο δίλημμα ή θα κάνω το παιδί που επιθυμώ ή θα αφήσω τον άνθρωπο που αγαπώ. Αφού μπορώ να τα συνδυάσω. Δεν είμαι θεός να ξέρω πότε θα φύγει ο καθένας μας. Επειδή τον Κώστα θα τον έχουμε νομίζω για μια 50ετια ακόμα ��οντά μας!»

4181_KOSTAS_VOYTSAS_ALIKI_KATSAVOY_27102015.jpg

Όσο για τον γάμο τους;

«Ετοιμάζουμε τον ��άμο μας και θέλουμε να γίνει σε κλειστό κύκλο. Θα γίνει στις 27 Φεβρουαρίου στο Δημαρχείο Αθηνών» είπε η Αλίκη Κατσαβού.

Δείτε όλη την συνέντευξη στο web tv του Star απόψε το βράδυ στις 21:00.