​Την έκπληξη ετοιμάζεται να κάνει στα επαγγελματικά της η Δέσποινα Βανδή, η οποία αποφάσισε να κάνει την μεγάλη της αγάπη… επιχείρηση!

Όχι η τραγουδίστρια δεν ανοίγει δισκογραφική εταιρία αλλά… μαγειρείο στα βόρεια προάστια, με τον σύζυγό της Ντέμη Νικολαϊδη.

dv1.jpg
Όπως διαβάζουμε αποκλειστικά στο περιοδικό «Hello», η Ελληνίδα σταρ κάπου ανάμεσα στην προετοιμασία του νέου της δίσκου, στις πρόβες για το «Madwalk» και στην εταιρία ρούχων της, αποφάσισε να κάνει την ανατροπή και να φτιάξει την δική της επιχείρηση εστίασης.

dv2.jpg
Πρόκειται για έναν χώρο που θα εξειδικεύεται στην παραδοσιακή ελληνική κουζίνα με έμφαση στα μαγειρευτά, ενώ αρχικά θα εξυπηρετεί τηλεφωνικές παραγγελίες.

Μάλιστα οι πελάτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάζουν τόσο τις συνταγές της Δέσποινας, αλλά και άλλες που έχει υιοθετήσει από αναγνωρισμένους σεφ.

dv3.jpg
Το μαγειρείο της Δέσποινας και του Ντέμη, θα αρχίσει να ετοιμάζεται τις επόμενες εβδομάδες και όπως φαίνεται θα πέσει… πολλή δουλειά.

Μέχρι τότε, το ζευγάρι φροντίζει να περνά όμορφες στιγμές, καθώς το τελευταίο διάστημα έχουν πληθύνει οι κοινές τους έξοδοι.

dv4.jpg
Στις φωτογραφίες του περιοδικού «ΟΚ», τους βλέπετε στο «Anodos» πιο ερωτευμένους από ποτέ, να μην ξεκολλά ο ένας από τον άλλον, κάτι που αποδεικνύει πως εκτός από τα επαγγελματικά της Δέσποινας Βανδή, και τα προσωπικά πάνε από το καλό στο καλύτερο.