​Κάνοντας το πτώμα, που έχει… στύση και κλ@νει, προσπαθεί ο Ντάνιελ Ράντκλιφ να αποτινάξει από πάνω του τον ρόλο του «Χάρι Πότερ», ωστόσο, η νέα του ταινία κάθε άλλο παρά θετικά σχόλια έχει προκαλέσει!

Ο 26χρονος ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο «Swiss Army Man», το κινηματογραφικό ντεμπούτο του διδύμου Ντάνιελ Κβαν και Ντάνιελ Σάινερτ, που έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή, στο φημισμένο διεθνές φεστιβάλ «Sundance».

swiss-army-man-daniel-radcliffe-900x0-c-default (900x675).jpg

Η ταινία αφηγείται την… φιλία που αναπτύσσεται ανάμεσα σε έναν άντρα με αυτοκτονικές τάσεις που έχει ναυαγήσει σε ένα έρημο νησί (τον υποδύεται ο Πολ Ντέινο) και ένα… πτώμα, τον Ντάνιελ Ράντκλιφ, που ξεβράζεται στην ακτή.

Κι αν ως εδώ δεν «κουφαθήκατε», τότε να σας πούμε ότι το πτώμα έχει στύση και κλ@νει, κάτι που ο ναυαγός θα χρησιμοποιήσει ως… σανίδα σωτηρίας!

Swiss-Army-Man (1) (1024x576).jpg

«Μου άρεσε που είναι τόσο διεστραμμένη και τρελή η ιστορία! Το σενάριο ήταν τέλειο, πρωτότυπο, συναρπαστικό και εντελώς τρελό, δεν έμοιαζε με τίποτα από όσα έχω κάνει ή διαβάσει ως τώρα… Είναι συναρπαστική η χρήση “αερίων” πέρα από την κωμική ��ους υπόσταση, το να τα χρησιμοποιείς στην πλοκή και να κάνεις το ��οινό να νιώθει εντελώς άβολα. Είναι υπέροχο!», δήλωσε ο 26χρονος ηθοποιός, ενώ ενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα δήλωσαν και οι δημιουργοί.

Αν και πληροφορίες λένε πως πολλοί αποχώρησαν από την αίθουσα τη στιγμή της πρώτης προβολής, η ταινία κατάφερε να γίνει θέμα συζήτησης ανά τον κόσμο, αλλά και να γράφουν για εκείνοι, τόσο καταξιωμένοι κριτικοί κινηματογράφου, όσο και χρήστες των social media.

Το ότι τα σχόλια είναι επικριτικά, μάλλον δεν απασχολεί, ούτε τους δημιουργούς, ούτε τον Ντάνιελ…