Αποκαλύψεις που σοκάρουν έκανε για τον σταρ του Χόλιγουντ Charlie Sheen η πρώην σύζυγός του Denise Richards. Όπως ισχυρίζεται, ο διάσημος ηθοποιός απειλούσε την 8χρονη τότε κόρη του Lola, βρίζοντάς τη χυδαία, ότι θα σκοτώσει αυτή όπως και την ίδια! Κατά την ίδια είχε αποκαλέσει την κόρη τους Lola «γ@@ημένο γουρούνι» και «πόρνη» και της είχε πει: «Θα σκοτώσω εσένα και τη μάνα σου»!

Όπως αναφέρει επίσης για τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος πρόσφατα αποκάλυψε ότι είναι οροθετικός, πέταξε από το σπίτι την ίδια και τα δύο τους παιδιά και τις ανάγκασε να φύγουν χωρίς να τους έχει εξασφαλίσει νέα κατοικία. Η Denise Richards αξιώνει δικαστικά το ποσό του 1,2 εκατομμυρίων δολαρίων για να αγοράσει σπίτι, αλλά ο ηθοποιός ισχυρίζεται ότι πρόκειται για «απελπισμένη προσπάθεια για να του πάρει περισσότερα χρήματα».

sheen family.jpgΗ 44χρονη ηθοποιός υποστηρίζει από την πλευρά της ότι της ζήτησε να μετακομίσουν στο σπίτι που αγόρασε κοντά στο δικό του, στο Mulholland Estates επειδή ήθελε να φτιάξει τη σχέση του με τα παιδιά του και ότι παρότι ήταν διστακτική στην αρχή λόγω της διάγνωσής του ως οροθετικού, πείστηκε επειδή διαβεβαίωνε ότι δεν θα τους διώξει ποτέ από το σπίτι.

Αναφέρει ακόμα ότι τα τελευταία χρόνια η συμπεριφορά του Charlie Sheen ήταν απερίγραπτη, με χαρακτηριστική περίπτωση την απειλή του να δώσει τα χριστουγεννιάτικα δώρα που είχε πάρει για τις κόρες του το 2013 στους αστέγους.


charlie-sheen-through-the-years-restricted-super-169.jpg
Ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι είχε στείλει στην 8χρονη τότε Lola υβριστικό μήνυμα για τη μητέρα τη�� αλλά υποστήριξε ότι νόμιζε πως ήταν μήνυμα που έστειλε η Denise Richards.

«Ο Charlie δίνει χρήματα στην Denise, πληρώνει για το σχολείο και όλα τα έξοδα για τις κόρες του, αλλά δεν της είναι αρκετά. Θα την πολεμήσει και πιστεύει ότι θα νικήσει» δήλωσε ο δικηγόρος του Sheen στο TMZ.

​​​​​