Το απόλυτο δράμα ζει η Σελίν Ντιόν, η οποία όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, σήμερα αποχαιρετά τον άνδρα της ζωής της, που «έφυγε» από την ζωή σε ηλικία 73 ετών νικημένος από τον καρκίνο του φάρυγγα.

dion1.jpgdion2.jpg
Η 47χρονη τραγουδίστρια, βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης δίπλα στο φέρετρο του Ρενέ Αντζελίλ στη βασιλική της Νοτρ Νταμ, στο Μόντρεαλ, που πριν από 21χρόνια, στάθηκε με «βασιλικό» νυφικό στο πλευρό του, για να παντρευτούν!

dion3.jpg
Στο πλευρό της η Σελίν είχε την 88χρονη μητέρα της Τερέζ, τα τρία παιδιά που απέκτησε με τον Ρενέ Αντζελίλ, αλλά και τον γιο του (Ρενέ), από τον πρώτο του γάμο.

dion4.jpg
Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, η Ντιόν όση ώρα στεκόταν δίπλα στο φέρετρο του συζύγου, δεν σταμάτησε να κλαίει και να σπαράζει, μιλώντας με τα μάτια «υγρά» από το κλάμα στις εκατοντάδες κόσμου που έσπευσαν να της συμπαρασταθούν και να αφήσουν ένα λουλούδι στον 73χρονο άνδρα της.

dion5.jpgdion7.jpg
Ράκος, φορώντας μια μαύρη γούνα και βέλο στο πρόσωπο, η Σελίν Ντιόν με δυσκολία κατάφερνε να σταθεί στα πόδια της, χωρίς ωστόσο να κρύψει την ευγνωμοσύνη της για την συμπαράσταση του κόσμου.

dion8.jpg
Μιλώντας στο περιοδικό «People», η 47χρονη Ντιόν δεν έκρυψε πως «η στήριξη που λάβαμε ήταν τόσο μεγάλη ευλογία».

dion9.jpgdion10.jpg
Τραγική ειρωνία;Η Ντιόν δυο ημέρες αφότου «έχασε» τον σύζυγό της, από την ζωή έφυγε ΚΑΙ ο 59χρονος αδερφός της νικημένος επίσης από τον καρκίνο, ενώ η κ��δεία του θα γίνει την Τρίτη.
dion12.jpg
dion14.jpgdion15.jpg
dion17.jpg

(Αριστερά ο γιος του Ρενέ, και δεξιά η 88χρονη μητέρα της Σελίν Ντιόν)

fgios.jpgmana.jpg
220116184838_8122.jpg

220116184849_9166.jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συντετριμμένη η Σελίν Ντιόν: ΔΕΙΤΕ τις ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ από το τελευταίο αντίο στον Ρενέ Αντζελίλ

ΔΕΙΤΕ: η ΠΡΩΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ της Σελίν Ντιόν μετά το θάνατο του συζύγου και του αδερφού της!

Ραγίζει καρδιές: Ο σύζυγος της Σελίν Ντιόν είχε κανονίσει την κηδεία του πολύ πριν πεθάνει!

ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ έπαιξε η μοίρα στην Σελίν Ντιον: ΠΕΘΑΝΕ και ο αδερφός της από καρκίνο!