Στην κορύφωσή του φτάνει σήμερα το τραγικό παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στη Σελίν Ντιόν, καθώς, με διαφορά δύο ημερών, «έφυγαν» από καρκίνο ο σύζυγός της και ο μεγαλύτερος αδερφός της.

Ντυμένη στα μαύρα, με βέλο, φανερά εξαντλημένη και με δάκρυα στα μάτια, η τραγουδίστρια στάθηκε την Πέμπτη δίπλα στο φέρετρο του Ρενέ Αντζελίλ, στην εκκλησία όπου, πριν από 21χρόνια, στάθηκε με «βασιλικό» νυφικό στο πλευρό του, για να παντρευτούν!

506155524-600x400.jpg

Συγγενείς και φίλοι έσπευσαν στη βασιλική της Νοτρ Νταμ, στο Μόντρεαλ για να συμπαρασταθούν στη Σελίν, ενώ στην εκκλησία πήγε και πλήθος κόσμου, για να αφήσει ένα λουλούδι και να γράψει στο βιβλίο συλλυπητηρίων του 73χρονου. Εκτός απο την μητέρα της, δίπλα της στάθηκαν τα τρία παιδιά που απέκτησε με τον άντρα της ζωής της, αλλά και ο γιος του Ρενέ από τον πρώτο του γάμο.

506155502-600x440.jpg

«Η καρδιά της έχει σπάσει σε κομμάτια. Δεν υπάρχουν λόγια! Έχει βυθιστεί σε μια απίστευτη θλίψη, αλλά προσπαθεί να δείχνει γενναία», δήλωσε, στο περιοδικό «People», πηγή από το περιβάλλον της βραβευμένης με Γκράμι σταρ.

spl1212280_005 (1024x847).jpg

Η κηδεία του Ρενέ Αντζελίλ θα γίνει σήμερα το μεσημέρι (τοπική ώρα), σε στενό κύκλο και, ακολούθως, η τραγουδίστρια θα ετοιμαστεί να αποχαιρετήσει για πάντα και τον αδερφό της, Ντάνιελ, που θα ταφεί την Τρίτη.

506155526-600x900.jpg

Δείτε στο βίντεο πλάνα μέσα από την εκκλησία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Συντετριμμένη η Σελίν Ντιόν: ΔΕΙΤΕ τις ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ από το τελευταίο αντίο στον Ρενέ Αντζελίλ

- Η ΠΡΩΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ της Σελίν Ντιόν μετά το θάνατο του συζύγου και του αδερφού της!

- ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ έπαιξε η μοίρα στην Σελίν Ντιον: ΠΕΘΑΝΕ και ο αδερφός της από καρκίνο!