Κατάθεση ψυχής έκανε στο «Down Town» όπου έδωσε συνέντευξη ο Λάμπης Λιβιεράτος. Ο τραγουδιστής μίλησε για την κατάθλιψη που πέρασε, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν έφθασε μέχρι και «να πουλά τα πράγματά του για να ζήσει», ενώ αποκάλυψε πως η κόντρα με την σύζυγό του Εύη Αδάμ καλά κρατεί. Όπως παραδέχθηκε ο ίδιος, ζητά τη συνεπιμέλεια των παιδιών του...!

«Όταν δύο άνθρωποι δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους είναι λογικό να οδηγηθούν στα δικαστήρια. Δόξα τω Θεώ να λες που υπάρχουν και αυτά και ευτυχώς εάν κάτι λειτουργεί ακόμα καλά σε αυτή τη χώρα, αυτό είναι η Δικαιοσύνη. Εμένα μόνο ένα πράγμα με ενδιαφέρει, να είναι καλά τα παιδιά μου» ανέφερε ο τραγουδιστής.

e3c95539478186ef09bc9b4df17c672e.jpg
Ερωτηθείς αν η Εύη Αδάμ ζήτησε στο δικαστήριο διατροφή ύψους 2.000 ευρώ τον μήνα ο Λάμπης Λιβιεράτος απάντησε:

«Δεν θα ήθελα να μιλήσω για ποσά. Αυτό που εγώ ξέρω είναι ότι δίνω στα παιδιά μου ό,τι μου αναλογεί. Από κει και πέρα, η σχέση ενός γονέα με το παιδί του δεν είναι μόνο ένα πορτοφόλι. Οφείλεις όσο τα παιδιά σου είναι ανήλικα, αλλά και μετά, να τα βοηθάς όσο μπορείς, με όλους τους τρόπους. Προσωπικά, θεωρώ ότι είμαι δίπλα τους και φροντίζω να μην τους λείψει τίποτα».

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε επίσης ότι αντιμετώπισε οικονομικές δυσκολίες και πως έφυγε για ενάμιση χρόνο στο εξωτερικό για να μπορέσει να στέλν��ι χρήματα στις κόρες του.

«Έχω μάθει να ζω καλά με αρκετά αλλά και με λίγα λεφτά. Πριν από κάποια χρόνια, πέρασα μια φάση ζωής που δεν είχα χρήματα ούτε για τα βασικά. Έμεινα άνεργος για μεγάλο διάστημα, δεν είχα δουλειά και κινδύνευα να υποχρεωθώ να ζητήσω δανεικά. Αυτό δεν το ήθελα καθόλου, δεν έχω ζητήσει ποτέ δανεικά από φίλους ή από δικούς μου ανθρώπους. Το κυνήγησα όσο μπορούσα γιατί είχα να μεγαλώσω δύο παιδιά. Άρχισα λοιπόν να πουλάω πράγματά μου για να βγάλω κάποια χρήματα να ζήσω. Αναγκάστηκα να πουλήσω μέχρι και το αμάξι μου και να κυκλοφορώ με το μετρό. Όταν τελείωσαν και αυτά τα χρήματα έφυγα για το εξωτερικό. Πήγα στη Σουηδία να δουλέψω στις επιχειρήσεις ενός φίλου μου για να μπορέσω έτσι να στέλνω χρήματα στις κόρες μου. Όλο αυτό κράτησε σ��νολικά ενάμιση χρόνο και στο τέλος δεν άντεξα» εξομολογήθηκε.