Πως θα σας φαινόταν να τρώγατε σε μια ελληνική ταβέρνα στην οποία θα ακούγατε όλες τις επιτυχίες των Abba; Αυτή την ιδέα ο Björn Ulvaeus του θρυλικού συγκροτήματος την έκανε πράξη και τα υπόλοιπα μέλη, Benny Andersson, Agnetha Fältskog and Anni-Frid Lyngstad, θέλησαν να τον στηρίξουν.

abba.jpg
Έτσι, ύστερα από οχτώ χρόνια οι Abba, όπως σας γράψαμε από το star.gr, βρέθηκαν ξανά μαζί, με αφορμή τα εγκαίνια του «Μamma Mia. The Party», όπως είναι το όνομα της ταβέρνας, στην Στοκχόλμη.

210116111242_2229.jpg
Το νέο εστιατόριο που βρίσκεται στην περιοχή Tyrol της Σουηδικής πρωτεύουσας έχει κόνσεπτ βασισμένο στην ομώνυμη ταινία και θυμίζει την παραδοσιακή ελληνική ταβέρνα που βρίσκουμε στα περισσότερα νησιά του Αιγαίου.

mamma-mia-tavern-bjorn-abba-greece-sweden-2.jpg
Οι πελάτες απολαμβάνουν μεσογειακή κουζίνα, ούζο και πολλή μουσική (με ελληνικές πινελιές από το Ζορμπά ενίοτε) με τιμή ανά άτομο περίπου 100 ευρώ...

2.jpg

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό θα διοργανώνονται και ειδικές βραδιές με τραγούδια των Αbba, ειδικά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας στην Γιουροβίζιον, καθώς η φετινή διοργάνωση θα γίνει στη Στοκχόλμη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ