​Σε… άλλον πλανήτη μεταφέρθηκε ο Διονύσης Σχοινάς προκειμένου να γυρίσει το video clip της νέας του επιτυχίας με τον Φοίβο, «15 Έτη Φωτός»!

Τα γυρίσματα διήρκησαν δύο ημέρες, ενώ είχαν προηγηθεί πολλές μέρες προετοιμασίας και ρεπεράζ για να βρεθούν οι κατάλληλοι χώροι.

Διονύσης-Σχοινάς-15-Έτη-Φωτός-video-clip-making-of-696x356.jpg

Η αρχή έγινε από το παλιό αεροδρόμιο της Αθήνας, που άνοιξε τις πόρτες του για τον δημοφιλή τραγουδιστή και την ομάδα του. Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Ανδρέα Τσουραπά και φορώντας διαστημική στολή, ο Διονύσης μπήκε μέσα στο cockpit ενός Μπόινγκ 500 θέσεων, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε σε ένα τεράστιο χώρο στάθμευσης και επισκευής αεροπλάνων, όπου τον κρέμασαν με σκοινιά και άρχισε να αιωρείται!

D.Sxoinas-2-1024x573.jpg

Τη δεύτερη ημέρα, οι σκηνοθέτες PickCodes ανακάλυψαν έναν πολύ ιδιαίτερο χώρο στο Λαύριο, όπου στήθηκε το «σκηνικό» για το Διάστημα, στο οποίο, σύμφωνα με το σενάριο του clip, ο Διονύσης μεταφέρεται να για βρει το ταίρι του!

D.Sxoinas-3-1024x577.jpg

Όπως έχει γράψει το star.gr, τους στίχους και τη μουσική του «15 Έτη Φωτός», που κυκλοφορεί από τη δισκογραφική εταιρεία Spicy, έχει γράψει ο Φοίβος, ενώ το τραγούδι κυκλοφορεί και σε remix, που επιμελήθηκε ο επί χρόνια συνεργάτης και μαέστρος του Διονύση, ο Κώστας Λαϊνάς.

D.Sxoinas-4-1024x568.jpg

Δείτε στο βίντεο το making-of για το επερχόμενο clip!