​Εντυπωσιακές εικόνες από το μουσικό πρόγραμμα που παρουσιάζει ο Σάκης Ρουβάς, έχοντας στο πλευρό του τους Onirama, στο καλύτερο club της Αθήνας, το «Εstate», κατέγραψε το star.gr, ζώντας από κοντά μία από τις αξέχαστες βραδιές που χαρίζει ο κορυφαίος Έλληνας σταρ, με γενικό concept «A Night To Remember»!

Ο Σάκης Ρουβάς και οι Onirama σηματοδοτούν μία νέα εποχή στη νυχτερινή ζωή της πρωτεύουσας αλλάζοντας τον χάρτη της διασκέδασης. Τόσο το μουσικό πρόγραμμα του Σάκη, που κατά γενική ομολογία είναι το καλύτερο της 25ετούς καλλιτεχνικής του πορείας, όσο και ο ξεχωριστός industrial χώρος σπάνιας αισθητικής του «Estate» (Πειραιώς & Ανδρονίκου 3 - 5), που συνδυάζει άψογα το μπρούντζο, το σίδερο και την πέτρα, με την εικαστική παρέμβαση του interior designer Σάκη Κυριακίδη, προσφέρουν ανεπανάληπτες στιγμές σε όλους.

IMG_4133 (1024x654).jpg

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, το νέο hot σημείο διασκέδασης της Αθήνας κατακλύζεται από νωρίς με κοινό όλων των ηλικιών που θέλει να διασκεδάσει πραγματικά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! Μάλιστα, τα σχόλια όσων επισκέπτονται το «Estate» είναι επαινετικά, τόσο για τη διακόσμηση, τη διαρρύθμιση, τα έπιπλα, αλλά και την εξυπηρέτηση, καθιστώντας το κορυφαί�� πρόταση διασκέδασης.

IMG_4014 (1024x576).jpg

Ο Σάκης Ρουβάς αποδεικνύει γιατί αποτελεί τον μεγαλύτερο καλλιτέχνη της χώρας, ο οποίος βιώνει την καλύτερη φάση της πορείας του, λαμβάνοντας την αγάπη του κόσμου σε κάθε ευκαιρία, τόσο από το κοινό που συμμετέχει τραγουδώντας και χορεύοντας, όσο και από τις θαυμάστριες που ανεβαίνουν συνεχώς στη σκηνή για να αγγίξουν τον κορυφαίο Έλληνα σταρ.

IMG_5118 (1024x656).jpg

Πάνω σε ένα επιβλητικό stage, εξοπλισμένο με οπτικοακουστικό υλικό τελευταίας τεχνολογίας, ο Σάκης και οι Onirama δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, γεμίζοντας το κοινό με χαρά και αισιοδοξία και χαρίζουν αυτό που υπόσχεται το concept των εμφανίσεών τους, μία αξέχαστη νύχτα!

IMG_5849 (1024x654).jpg

Παράλληλά με το εκπληκτικό πρόγραμμα, το «Estate» κάνει και μία πρόταση - τομή στο live clubbing, καθώς στον ίδιο χώρο στεγάζεται και εστιατόριο, το «SETT», με γαστριμαργικές απολαύσεις από την new American κουζίνα.

IMG_3369 (1024x652).jpg
IMG_5790 (1024x682).jpg

Του: Βαγγέλη Θεοδώρου