Δύο χρόνια μετά το χωρισμό δίνουν νέα ευκαιρία στη σχέση τους γνωστή τραγουδίστρια και σέξι ηθοποιός, οι οποίοι, μάλιστα, αρραβωνιάστηκαν!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, στις αρχές του μήνα άρχισαν οι φήμες για την επανασύνδεση της Μάιλι Σάιρους και του Λίαμ Χέμσγουορθ, που έριξαν τίτλους τέλους το 2013, μετά από πέντε χρόνια σχέσης και έναν αρραβώνα.

collageδφδδ.jpg

Δημοσιεύματα ανέφεραν πως η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός, όχι μόνο τα ξαναβρήκαν, αλλά… αρραβωνιάστηκαν για άλλη μία φορά, κάτι που επιβεβαιώνουν φωτογραφίες της Μάιλι που μόλις κυκλοφόρησαν!

collageψυρθσ.jpg

Η 23χρονη τραγουδίστρια έγινε «τσακωτή» από τους παπαράτσι στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης, όμως, στην προσπάθειά της να κρυφτεί πίσω από την τσάντα της, έδειξε σε όλους το… μονόπετρο στο αριστερό! Μάλιστα, το δαχτυλίδι είναι ίδιο με εκείνο που της είχε δώσει ο 26χρονος ηθοποιός στον πρώτο τους αρραβώνα, το 2012.

spl1210938_001 (512x512).jpg

Λίγο αργότερα δε, το δαχτυλίδι βγήκε φάτσα - φόρα και σε φωτογραφία που «ανέβασε» η ίδια στα social media

55.jpg

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, το ζευγάρι πέρασε τις γιορτές των Χριστουγέννων μαζί με τους συγγενείς του Λίαμ στην Αυστραλία, ενώ η Μάιλι ετοιμάζεται να μετακομίσει στο σπίτι του και να κάνουν τις προετοιμασίες για το γάμο, που θα τελεστεί, πιθανότατα, την Άνοιξη!

collage67.jpg