​Η μια τραγική σύμπτωση μετά την άλλη συμβαίνει το τελευταίο διάστημα στη διεθνή showbiz, καθώς μια εβδομάδα μετά τον χαμό του Ντέιβιντ Μπόουι, από την ζωή «έφυγε» και ο ντράμερ του!

spl1206517_004.jpg
Για τον Ντέιλ Γκρίφιν ο λόγος, μουσικό του συγκροτήματος «Mott the Hoople», ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 67 ετών.

δ1.jpg
Όπως διαβάζουμε στην «Daily Mirror», ο Ντέιλ Γκρίφιν πέθανε το βράδυ της Κυριακής στον ύπνο του.

Την δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε ο Πίτερ Πέρνελ από την δισκογραφική εταιρία «Angel Air», ο οποίος περιέγραψε τον 67χρονο μουσικό ως έναν από «τους πιο ευγενικούς, φιλικούς και ταλαντούχους ανθρώπους που συνάντησα ποτέ μου. Το τελευταίο διάστημα ήταν πολύ άρρωστος».

δ2.jpg
Ο ντράμερ ήταν ιδρυτής του συγκροτήματος «Mott the Hoople», το οποίο έγινε γνωστό από τα κλασικά τραγούδια «All the Young Dudes» και «Roll Away the Stone».

δ3.jpg
Να σημειώσουμε ότι ο Ντέιβιντ Μπόουι ήταν αυτός που έπεισε το 1972 το group να μείνει ενωμένο και να μην διαλυθεί, τους έγραφε τραγούδια και τους προσέφερε μέχρι και τον μάνατζερ του Τόνι ντ�� Φράις ώστε να τους βοηθήσει ακόμα περισσότερο.

Μάλιστα το τραγούι «All the Young Dudes» είχε γραφτεί από τον Μπόουι ως μέρος της αφήγησης για το alter-ego του, Ζίγκι Στάρνταστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρώτη φορά: Ο γιος του Ντέιβιντ Μπόουι μιλά για τον θάνατο του πατέρα του και συγκινεί