Τις… μοναξιές τους φαίνεται πως έχουν ενώσει το τελευταίο διάστημα γνωστός Έλληνας τραγουδιστής και γοητευτική ηθοποιός, που χώρισαν προ μηνών!

Σύμφωνα με τo ένθετο «Real Life» της εφημερίδας «Real News», λίγο πριν τις γιορτές γνωρίστηκαν ο Ηλίας Βρεττός και η Βίκυ Κάβουρα, που πριν από λίγους μήνες χώρισαν από την Φελίσια Λαπάτη και τον Νίκο Οικονομόπουλο, αντίστοιχα.

Όπως ανέφεραν στην εφημερίδα φιλικά πρόσωπα της ηθοποιού, ο Ηλίας και η Βίκυ κανονίζουν κρυφά ραντεβού, αργά το βράδυ, σε μέρη που γνωρίζουν ότι δεν θα έρθουν τετ α τετ με φωτογράφους και κάμερες. Μεταξύ άλλων, πηγαίνουν σε μεταμεσονύκτιες κινηματογραφικές προβολές, όπου φτάνουν χωριστά για να μην δίνουν στόχο, ενώ δεν παραλείπουν να φάνε μαζί, σε εστιατόριο των νοτίων προαστίων όπου γνωρίζουν πως θα περάσουν απαρατήρητοι.

collageζευ.jpg

Αν και ο ένας δεν έχει πάει ακόμα στο σπίτι του άλλου, καθώς καραδοκούν οι παπαράτσι, η ηθοποιός έχει βρεθεί αρκετές φορές στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής. Ωστόσο, η Βίκυ, συνοδευόμενη από φίλες της, φροντίζει να μην δώσει στόχο, ενώ ο Ηλίας έριχνε κλεφτές ματιές προς το μέρος της.

Προς το παρόν, η σχέση του τραγουδιστή και της ηθοποιού είναι στο επίπεδο του φλερτ, όμως, όπως λένε πρόσωπα από το περιβάλλον του��, αν συνεχιστεί η καλή «χημεία» μεταξύ τους, δεν αποκλείεται να γίνουν σύντομα το νέο ζευγάρι στην ελληνική showbiz!

Πολύ... σουξέ, πάντως, ο Ηλίας: όπως έχει γράψει το star.gr, στις αρχές του Δεκέμβρη φήμες τον ήθελαν να φλερτάρει με δύο γυναίκες, την Μαρία Λουίζα Βούρου και την Κατερίνα Ευαγγελινού.