​Η Νατάσα Θεοδωρίδου έκανε ποδαρικό για το 2016 στην εκπομπή της Τζένης Μπαλατσινού «Jenny Jenny» στο Mega και μίλησε για όλα!

Η παρουσιάστρια ρώτησε κάποια στιγμή την τραγουδίστρια αν έχει υπάρξει ποτέ συνεργασία που να είπε "δεν θέλω να ξανασυνεργαστώ μαζί του".

«Έχει υπάρξει συνεργασία που στην πρεμιέρα είπα "Παναγία μου"! Πώς θα τη βγάλω τη σεζόν;», απάντησε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε ότι συνέχισε τη συγκεκριμένη συνεργασία όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί κι εξήγησε τον τρόπο που το αντιμετώπισε: «Σβήνει ο άλλος από μπροστά μου, είναι αόρατος, είναι διαφανής, δεν τον βλέπω! Είναι ίσως ένας δικός μου εσωτερικός μηχανισμός που ενεργοποιείται εκείνη την ώρα γιατί είναι πάρα πολύς ο καιρός μπροστά».

Στην ερώτηση για τον ιδανικό άντρα η ίδια απάντησε με ειλικρίνεια και μέσα από την απάντηση της αναφέρθηκε στους επικριτές της. Συγκεκριμένα είπε:

«Θα αφεθώ.. Μπορεί να έχω αφεθεί.. Μπορεί να έχει υπάρξει αυτός ο άνθρωπος, να υπάρχει και συνειδητά να αφήνομαι. Καμιά φορά με ρωτάνε λες και εγώ κρατάω αρχείο τι έχω πει πριν από δύο χρόνια και τι με νοιάζει, γιατί εκείνη την ώρα τα είπα γιατί έτσι ένιωθα. Αυτό πάλι που πρέπει να θυμάσαι τι λες; Και σου λένε “μα εσείς είπατε..”. Είπα ξείπα τι… Κάντε μου μήνυση άμα δεν σας άρεσε τι σας είπα».

Ποια τραγούδια όμως δεν είχε πιστέψει και τελικά έγιναν μεγάλες επιτυχίες;

«Ένα τραγούδι που δεν είχα πιστέψει ήταν το Αχάριστη Καρδιά από τον δεύτε��ό μου δίσκο. Το Δε θέλω τέτοιους φίλους που τραγούδησα με τον Πασχάλη Τερζή είχα καταλάβει πως είναι ωραίο και πως θα ακουστεί, πίστευα όμως πως αυτό συνέβη λόγω του Πασχάλη. Μπορώ όμως να σου μιλάει πολλές ώρες για τραγούδια που δεν πίστεψα και τελικά έγιναν μεγάλες επιτυχίες».

Αναφερόμενη στη Μαρινέλλα και τη μεταξύ τους συνεργασία, η Νατάσα χαρακτήρισε τη Μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού «κορίτσι της» και παραδέχτηκε πως ακόμα διατηρεί επαφή μαζί της. «Από τη φιλία μας κέρδισα και κερδίζω πράγματα. Από συνεργασία μας έμαθα να προσφέρω κι εγώ. Έγινε νόμος για μένα. Όταν δεν έχεις αποφασίσει ότι πραγματικά θέλεις να έρθεις κοντά με τον άλλο, να δώσεις και να πάρεις, τότε δεν έχεις λόγο να συνεργαστείς με τον άλλο».

Όσο για τον καλλιτεχνικό ανταγωνισμό; Η Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν ξεκάθαρη: «Ο ανταγωνισμός δεν έχει φύλο. Μπορεί να συνεργαστεί άντρας με γυναίκα και το μόνο που υπάρχει μεταξύ τους να είναι ο ανταγωνισμός. Ο ανταγωνιστικός άνθρωπος δε βλέπει φύλο, βλέπει μόνο ανταγωνισμό».