​Θύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει οι φωτογραφίες πασίγνωστου ηθοποιού συνοδεία ενός οπλισμένου με μαχαίρι σωματοφύλακα, ενώ δεν αποκλείεται ο άνδρας να τιμωρηθεί για παράνομη οπλοκατοχή!

Σε γνωστό club του Λονδίνου βρέθηκε, το βράδυ της Πέμπτης, ο Τομ Χάρντι, μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα της νέας ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί («H Επιστροφή») στη βρετανική πρωτεύουσα.

Τη στιγμή που ο 38χρονος σταρ βγήκε από το νυχτερινό κέντρο και άρχισε να φωτογραφίζεται με θαυμαστές του, οι παπαράτσι «τσάκωσαν» τον οπλισμό του σωματοφύλακά του, ο οποίος φαινόταν κάτω από το ανασηκωμένο του σακάκι!

μαχαιρι.jpg

Αν και σπάνια ο Τομ Χάρντι κυκλοφορεί με σωματοφύλακα, αυτή ήταν μία από τις λίγες φορές που ο σωματώδης άνδρας, ο οποίος πιστεύεται ότι είναι πρώην πεζοναύτης, δεν έλειψε στιγμή από το πλευρό του. Στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στον βρετανικό Τύπο και στο Twitter, όπως η παρακάτω, ο σωματοφύλακας φαίνεται πως κουβαλά ένα μαχαίρι και κάτι που μοιάζει με πτυσσόμενο φακό.

Με βάση το βρετανικό Νόμο, η κατοχή μαχαιριού μεγαλύτερου των 7 εκατοστών είναι παράνομη και διώκεται ποινικά. Εκπρόσωπος του συλλόγου σωματοφυλάκων υποστήριξε ότι το εν λόγω μαχαίρι είναι ένα είδος σουγιά που συνηθίζεται να κουβαλούν οι άνδρες ασφαλείας, ενώ ο εκπρόσωπος του ηθοποιού δεν έχει προβεί, μέχρι στιγμής, σε κάποιο σχόλιο!