​Ανησυχία προκάλεσε το απόγευμα της Πέμπτης δημοσίευμα στο Ίντερνετ σύμφωνα με το οποίο η Καίτη Γαρμπή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από αδυναμία που ένιωσε. Το star.gr επικοινώνησε με άνθρωπο από το στενό περιβάλλον της τραγουδίστριας και μεταφέρει όλη την αλήθεια για την κατάστασή της!

Σύμφωνα με όσα γράφτηκαν, γύρω στις 5 το απόγευμα της Πέμπτης, η Καίτη υποτίθεται ότι εισήχθη σε ιδιωτική κλινική για εξετάσεις, καθώς τις τελευταίες ημέρες ζαλιζόταν και η κατάσταση όλο και χειροτέρευε. Κατά το δημοσίευμα, κάποιοι ανέφεραν πως η τραγουδί��τρια λιποθύμησε, ενώ άλλοι κάνουν λόγο για «διπλωματική ασθένεια» καθώς το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται δεν είχε αρκετές κρατήσεις για την Παρασκευή.

«Η Καίτη είναι μία χαρά! Ουδέποτε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ούτε λιποθύμησε όπως ανέφεραν ορισμένοι», δήλωσε αποκλειστικά στο star.gr άνθρωπος από το περιβάλλον της Καίτης.

Όπως πρόσθεσε το ίδιο άτομο, η δημοφιλής τραγουδίστρια όντως κουράστηκε αυτές τις μέρες, λόγω του πενθήμερου στο θέατρο «Πειραιώς 131», όπου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «80s The Musical», των τριήμερων εμφανίσεων λόγω των γιορτών στο νυχτερινό κέντρο «Apotheke», τα γυρίσματα του video clip για το καινούργιο της τραγούδι «Κοίτα Σ’ Αγαπάω», τις συνεντεύξεις και τις φωτογραφήσεις, ωστ��σο, δεν ένιωσε καμία αδυναμία, καθώς είναι συνηθισμένη, όλα αυτά τα χρόνια, να δουλεύει σκληρά και να αποδίδει τα μέγιστα.

Εξάλλου, όπως τόνισε στο star.gr η ίδια πηγή, ουδέποτε ανακοινώθηκε ότι το «Apotheke» δεν θα λειτουργήσει την Παρασκευή λόγω αδιαθεσίας της Καίτης, ενώ η ίδια θέλησε να ξεκουραστεί για κάποιες μέρες, κάτι το οποίο δεν μπορεί να κάνει στο θέατρο όπου συμμετέχει σε μια συλλογική δουλειά, σε αντίθεση με το νυχτερινό κέντρο, όπου είναι μόνη της και αποφασίζει για τον εαυτό της.

Μάλιστα, τη στιγμή που βγήκε το δημοσίευμα, η τραγουδίστρια βρισκόταν καθ’ οδόν για το θέατρο.
Πώς γίνεται να κάνει εξετάσεις στο νοσοκομείο και, ταυτόχρονα, να είναι στο αυτοκίνητό της με κατεύθυνση την οδό Πειραιώς… μόνο εκείνοι πο�� διαδίδουν ανυπόστατες φήμες ξέρουν!

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου