​Πυρ και μανία με τη στάση της εκκλησίας απέναντι στο σύμφωνο συμβίωσης έγινε Ελληνίδα ηθοποιός, που, μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι «όταν φοράς ράσα, δεν μπορείς να λες πίπ*ς»!

«Ο κάθε ρασοφορεμένος δεν μπορεί να βγαίνει και να δηλώνει δημόσια αυτές τις χιτλερικές λέξεις. Όταν φοράς ράσα και λες ότι υποστηρίζεις το λόγο του θεού δεν μπορείς να βγαίνεις και να λες τέτοιες πίπ*ς. Δεν είναι άξιοι να φοράνε ράσα. Αν ήταν άξιοι, δεν θα είχαν τέτοιο λόγο στο στόμα τους για να αναφερθούν έτσι για τους ομοφυλόφιλους», ανέφερε, στην εκπομπή «Celebrity Life Game», η Μίνα Ορφανού.

Και συνέχισε: «η στολή του παπά είναι πιο grande από την Σταρ Ελλάς. Ο Χριστός το χρήμα και τον πλούτο δεν θα ήθελε ποτέ. Εάν ο Χριστός πραγματικά φόραγε μήτρες που η κάθε μία στοιχίζει πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ γιατί είναι μες στο διαμάντι και το ρουμπίνι, τότε αίσχος! Η εκκλησία πρέπει να βγάλει λεφτά, να βγάλει την Ελλάδα από την οικονομική κρίση που μπορεί να την βγάλει δέκα φορές, να κάνει μια απόσβεση χρέους, να φροντίσει τον πεινασμένο λαό και ας αφήσει τις επιλογές του καθενός στην δική τους κρίση».

«Aυτοί που δημιουργούν το πρόβλημα είναι οι κρυπτοομοφυλόφιλοι. Έχουν κάνει γάμο γιατί φοβούνται να πουν στην οικογένειά τους ή οπουδήποτε την επιλογή τους, μη χάσουν τη δουλειά τους, μην τους κράξουν. Όλο το bullying και το κράξιμο που μπορεί να δεχτούμε οπουδήποτε είναι από κρυπτοομοφυλόφιλους. Προσωπικά έχω δεχτεί κράξιμο από το ίδιο μου το φύλο. Είμαστε Έλληνες και έχουμε την τάση και την κακία να δημιουργούμε προβλήματα σε ανθρώπους που δεν μας έχουν ενοχλήσει», κατέλη��ε η Μίνα, δηλώνοντας υπέρ του συμφώνου.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η ηθοποιός