​Το πώς έγινε και αποκάλυψε πριν από λίγο καιρό στον δημοσιογράφο, Πάνο Ζόγκα και στο «Down Town» πως είναι ζευγάρι με τη Σμαράγδα Καρύδη, εξομολογήθηκε σε συνέντευξή του ο Θοδωρής Αθερίδης.

Όπως τόνισε ο ηθοποιός στην εκπομπή «Καλημερούδια», είπε κάποια πράγματα με τον δημοσιογράφο off the record και μέσα σ’ αυτά ήταν πως είναι ζευγάρι με τη Σμαράγδα.

«Με ρώτησε πριν πατήσει το μαγνητοφωνάκι, αν έχω φύγει από τη Γλυφάδα και του είπα πως τώρα μένουμε πια στην Ακρόπολη. Όλα αυτά τα είπαμε off the record. Με παίρνει λοιπόν μια εβδομάδα μετά και μου λέει "μην πεις ότι είσαι ζευγάρι με τη Σμαράγδα πουθενά". Είδε ότι η συνέντευξη δε λέει κάτι που να πουλάει, και σκέφτηκε να βάλει αυτά που είπαμε πριν ξεκινήσουμε τη συνέντευξη. Με το τηλέφωνο αυτό που με πήρε, καλύφθηκε και ο ίδιος» είπε, ενώ εξήγησε και το λόγο που δεν του αρέσει να μιλάει για τα προσωπικά του:

«Εγώ για λόγους αισθητικούς δεν μπορώ να το κάνω. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα άλλο. Είναι αισθητικό. Δεν μου αρέσει να ξέρουν οι άλλοι για μένα γιατί είναι λίγο βλάχικο πράγμα. Είμαι άνθρωπος που γράφω, σκηνοθετώ παίζω, και θα τραβήξω τα φώτα από άλλο; Θέλω να τα τραβάω τα φώτα από αυτά που κάνω».

ΔΙΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Ο Αθερίδης παραδέχεται την σχέση του με την Καρύδη και απαντά αν θα παντρευτούνε!

Η Σμαράγδα Καρύδη αποκάλυψε γιατί κράταγε μυστική τη σχέση της με τον Θοδωρή Αθερίδη