​Μπορεί στην αρχή να φάνηκε σαν μια αστεία και… «αθώα» αντίδραση του Λεονάρντο Ντι Κάπριο που έκανε το γύρο του διαδικτύου και έγινε viral, αλλά στην πορεία αποδείχθηκε πως το απίστευτο στιγμιότυπο των «Χρυσών Σφαιρών» έχει… πολύ ζουμί από πίσω!

Resizer (2).jpg

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, κατά την διάρκεια της 73ης απονομής, όταν η Λέιντι Γκάγκα σηκώθηκε για να παραλάβει το βραβείο της (για την ερμηνεία της στο «American Horror Story»), έσπρωξε κατά λάθος τον 41χρονο σταρ, με αποτέλεσμα εκείνος να πάρει μια έκφραση… όλα τα λεφτά!

Στην πορεία ωστόσο, αποδείχτηκε πως η σπρωξιά της 29χρονης σταρ κάθε άλλο παρά… τυχαία ήταν, αφού σύμφωνα με το «Radar Online», η Λέιντι Γκάγκα το έκανε εσκεμμένα!

spl1206594_001.jpg
Μάλιστα επικαλείται και αξιόπιστη πηγή που αναφέρει πως «ο Λεό μιλούσε πολύ άσχημα για εκείνη και την κορόιδευε πολύ πριν αρχίσει το show, επειδή πίστευε πως δεν της αξίζε ούτε καν να είναι υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα. Μόλις ανακοινώθηκε πως κερδίζει εκείνη βραβείο, ο Ντι Κάπριο άρχισε να γελά τόσο δυνατά, που τον άκουσαν άνθρωποι που κάθονταν σε πολύ πιο μακρινά τραπέζια. Έκανε σκηνή!»

110116122014_4693.gif
Όπως είναι φυσικό, αυτή του η αντίδραση υπέπεσε τόσο στην αντίληψη της Λέιντι Γκάγκα (η οποία του την… έριξε περνώντας σαν του λέει "ηρέμησε λίγο"), όσο και του αρραβωνιαστικού της Τέιλορ Κίνεϊ, ο οποίος έβαλε στην θέση του τον Λεό στη συνέχεια.

«Η Λέιντι Γκάγκα δεν ήθελε να τον αφήσει να της κλέψει την στιγμή και ήθελε με κάποιον τρόπο να τον κάνει να σκάσει. Ο Τέιλορ από την άλλη δεν σκόπευε να αφήσει κανέναν να σπάσει πλάκα με την μέλλουσα σύζυγό του, ακόμα και αν αυτός ο κάποιος είναι ηθοποιός πρώτης γραμμής. Θεωρούσε πως ήταν η στιγμή της να λάμψει, και πως δούλεψε πολύ σκληρά γι΄αυτό».

3004317600000578-0-image-a-5_1452481406762.jpg
Γι΄ αυτό και στο after party των «Χρυσών Σφαιρών», ο Τέιλορ κανόνισε τον Λεό, πιάνοντας τον και λέγοντας του πως «θα έπρεπε να της ζητήσει συγγνώμη, γιατί αυτό που έκανε ήταν αγενές και εντελώς αντιεπαγγελματικό».

spl1206946_070.jpg
Ο Λεό από την άλλη όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, όταν ρωτήθηκε για το περιστατικό είπε απλά πως αντέδρασε έτσι επειδή δεν κατάλαβε πως περνά από δίπλα του η Λέιντι Γκάγκα.

(O αρραβωνιαστικός της 29χρονης σταρ)

spl1206946_152.jpg

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!