Το 2016 μπήκε δυνατά για τον Χριστοφόρο Παπακαλιάτη αφού μέσα σε 20 μόλις μέρες περισσότεροι από 430.000 θεατές έχουν παρακολουθήσει την νέα ταινία του «Ένας Άλλος Κοσμος», ενώ η προβολή της συνεχίζεται… Ο ταλαντούχος ηθοποιός-σκηνοθέτης μίλησε στο STAR και αποκάλυψε στην δημοσιογράφο Έλγκα Νταϊφά ότι η οικονομική κρίση έθεσε σε κίνδυνο την δημιουργία της ταινίας ενώ εξομολογήθηκε αν ετοιμάζει βαλίτσες για το… Χόλιγουντ!

«Το σημαντικότερο που νιώθω είναι χαρά και μια μικρή ανταμοιβή για τα 2.5 χρόνια που δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά για αυτή την ταινία» ανέφερε και πρόσθεσε: «Υπήρχαν στιγμές που και εγώ ο ίδιος έλεγα τι κάνω εδώ… Εκείνη την εποχή η πραγματικότητα ήταν πάρα πολύ δύσκολη για όλους μας, δεν ήξερα αν θα κατάφερνα την τελειώσω… Πρακτικά ένιωθα την ανασφάλεια, την αγωνία…»

101115232513_3544.jpg
Το εισπρακτικό ρεκόρ αποτελεί μια χαραμάδα αισιοδοξίας σε μια εποχή που φυσάει κόντρα για τον ελληνικό κινηματογράφο, με λιγοστές εξαιρέσεις. Για άλλους είναι η απάντηση του Παπακαλιάτη σε εκείνους που τον αμφισβήτησαν.

«Το βασικότερο που νιώθω είναι χαρά και όχι δικαίωση…Δεν ξεκίνησα να γράψω κάτι για να δώσω κάποια απάντηση ή για να πω κάτι συγκεκριμένο. Είναι ιδιαίτερα προσωπικό αυτό που κάνω…» ανέφερε.

3 ερωτικές ιστορίες, 7 ήρωες, 2 γλώσσες συνθέτουν το παζλ του έργου « Ένας Άλλος Κόσμος». Φόντο της πλοκής: μια Ελλάδα που αλλάζει, ένας κόσμος που δεν είναι πια ο ίδιος…

020215185731_1921.jpg
Η ταινία έχει και χολιγουντιανό αέρα χάρη στον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό Τζ.Κ. Σίμονς. «Δεν είχα άγχος γιατί μου παρείχε και του παρείχα και εγώ ασφάλεια. Κάναμε στο σπίτι τις πρόβες, τέσσερις ημέρες σερί.. Είχε έρθει διαβασμένος, μελετημένος…» είπε.

papakaliatis1.jpg
Όσο για τον αν ετοιμάζει βαλίτσες για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού; «Θέλω να καταφέρω να παράγω κάποια πράγματα, να τα εξάγω και πάντα η βάση μου να είναι η χώρα μου, αλλά παράλληλα να μπορώ να ταξιδεύω» ανέφερε ενώ αποκάλυψε και ποιος είναι ο πιο φανατικός θαυμαστής του: «Μοιραία θα σου απαντήσω η μάνα μου, είναι πολύ περήφανη… και πολύ περήφανος είναι και ο πατέρας μου αλλά η μάνα μου είναι το κάτι άλλο…»

Η ταινία "Ένας Άλλος Κόσμος" συνεχίζει την πορεία της στην Ελλάδα ενώ από τον Φεβρουάριο ξεκινάει το διεθνές ταξίδι της!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ