​Άναυδους μας άφησε η Τζένιφερ Λόρενς τόσο με την αποκαλυπτική φωτογράφιση που έκανε στο περιοδικό «Glamour» όσο και με τις δηλώσεις της.

Η ηθοποιός την οποία και γνωρίσαμε το 2012 μέσα από την ταινία «Οδηγός Αισιοδοξίας», παραδέχτηκε ότι έχει μία συγκεκριμένη εμφάνιση, που πάντα θέλει να «περνάει» και στο κόκκινο χαλί: «Θέλω να μοιάζω με πρόστυχη και δυναμική λεσβία» είπε και πρόσθεσε:

Lawrence1.jpg

«Τις περισσότερες φορές, δεν με βλέπετε έτσι γιατί προσπαθώ να υποδυθώ τη γυναίκα του οίκου Dior, γεγονός που αποτελεί τιμή για μένα».


Lawrence3.jpg

Η ίδια μίλησε και για την…σιλουέτα της και λέγοντας πως «έχει βυζι@ και κ@λο» και πως γι’ αυτό το λόγο δεν φοράει ρούχα που είναι για πολύ αδύνατες: «Έχω βυζ… και κω… Υπάρχουν πράγματα που έχουν φτιαχτεί για αδύνατους ανθρώπους και αυτά με κάνουν να μοιάζω χοντρή. Αν έχεις βυζ… θα πρέπει να τα αναδείξεις. Αυτά είναι βυζ… δεν είναι κυτταρίτιδα. Δεν υπάρχει τίποτα κακό με αυτό».

ddd.jpg

Όσο για τα προσωπικά της; Η ηθοποιός παραδέχτηκε πως μετά τον χωρισμό της από τον τραγουδιστή των Coldplay, Κρις Μάρτιν, είναι μόνη της, συμπληρώνοντας: «Δεν βρίσκω πολλούς άντρες που να θέλω να βγω ραντεβού μαζί τους. Βρίσκω έναν ωραίο άντρα μία φορά το χρόνο. Δεν είμαι μοναχικός άνθρωπος. Το γεγονός ότι δεν βγαίνω ραντεβού δεν είναι έλλειψη σε κάτι άλλο. Νοιώθω γεμάτη. Όταν ενθουσιάζομαι με κάποιον είναι συναρπαστικό, αλλά σίγουρα δεν το έχω ανάγκη».