Νεκρός βρέθηκε τελικά ο 29χρονος τραγουδιστής του συγκροτήματος «Backroad Anthem» Κρεγκ Στρίκλαντ, ο οποίος αγνοείτο πριν από την Πρωτοχρονιά.

Οι αρχές εντόπισαν τη σορό του στην περιοχή Bear Creek Cove της Οκλαχόμα, ωστόσο περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές.

Όπως σας είχαμε γράψει από το star.gr, ο άτυχος τραγουδιστής και ένας φίλος του, ο 22χρονος Τσέις Μόρλαντ, πήγαν πριν περίπου μια εβδομάδα για κυνήγι πάπιας σε λίμνη της Οκλαχόμα, στις ΗΠΑ. Αν και επρόκειτο να επιστρέψουν την Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου, οι δύο άνδρες δεν γύρισαν ποτέ και οι οικογένειές τους άρχισαν να τους αναζητούν.

291215192746_6386.jpg

(Ο Κρεγκ Στρίκλαντ και ο Τσέις Μόρλαντ, σε παλιότερο κυνήγι τους)

Λόγω της κακοκαιρίας που επικρατούσε στην περιοχή, η βάρκα των δύο φίλων αναποδογύρισε και οι Αρχές την εντόπισαν αργά το βράδυ της προηγούμενης Δευτέρας, ενώ, λίγες ώρες μετά, βρήκαν και το άψυχο σώμα του Μόρλαντ. Δυστυχώς όμως και ο Κρεγκ Στρίκλαντ είχε την ίδια τύχη με τον φίλο του...

Μάλιστα, το τραγικό της υπόθεσης είναι πως λίγο πριν την μοιραία κυνηγετική εξόρμηση, ο 22χρονος έγραψε, χαριτολογώντας, στο Twitter: «σε περίπτωση που δεν επιστρέψουμε, ο Κρεγκ κι εγώ πάμε εν μέσω της καταιγίδας να κυνηγήσουμε πάπιες στην Οκλαχόμα»…