Λαχτάρησαν οι φίλοι και οι συνεργάτες της Αιμιλίας Υψηλάντη καθώς η ηθοποιός κατέρρευσε στη σκηνή κατά τη διάρκεια της παράστασης «Η επίσκεψη της Γηραιάς Κυρίας» στη Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να οδηγηθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

3613_MALTEZOY_IPSILANTI_04052015.jpg
Όπως έκανε ο δημοσιογράφος Βασί��ης Μπουζιώτης γνωστό με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook, αιτία ήταν η ίωση που την ταλαιπωρούσε και αφυδάτωσε τον οργανισμό της.

6773_IPSILANTI_MALTEZOY_13102015.jpg

Μάλιστα, οι 700 θεατές που βρέθηκαν στο θέατρο Εγνατία περίμεναν με αγωνία να μάθουν νέα για την εξέλιξη της υγείας της, ενώ αρνήθηκαν να εξαργυρώσουν τα εισιτήρια τους ως ένδειξη αγάπης και σεβασμού.

«Ματαιώθηκαν οι δύο τελευταίες παραστάσεις της σαρωτικής «Επίσκεψης της Γηραιάς Κυρίας» στο θέατρο Εγνατία με 700 θεατές να περιμένουν άναυδοι να δουν την εξέλιξη της υγείας της Αιμιλίας Υψηλάντη που κατέρρευσε επί σκηνής κατά την απογευματινή παράσταση. Διεκομήσθη στο νοσ��κομείο Παπανικολάου στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης όπου διαπιστώθηκε πως η εξάντληση οφείλεται σε αφυδάτωση λόγω ίωσης που την ταλαιπωρεί. Εξαιτίας της τεράστιας επιτυχίας της παραγωγής και κατά απαίτηση των θεατών να μην εξαργυρώσουν τα εισιτήρια. Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν και πάλι στο θέατρο Εγνατία της Θεσσαλονίκης» ανέφερε ο δημοσιογράφος χαρακτηριστικά.

HTHOPOIOS.jpg