​Τον λόγο που δεν κατάφερε ποτέ να γίνει μητέρα, αποκάλυψε η Ζωζώ Σαπουντζάκη σε συνέντευξη της στο «Πρωινό».

Η μεγάλη Ελληνίδα καλλιτέχνης, αποκάλυψε πως όταν ήταν παντρεμένη με τον δικηγόρο Ανδρέα Πολίτη, έμεινε έγκυος αλλά έχασε το παιδί:

«Ο γάμος κράτησε 23 χρόνια. Ήταν εξαιρετικό παιδί, αλλά ήταν ατυχία που τον έχασα. Έμεινα έγκυος με τον Ανδρέα αλλά το έχασα τότε το παιδί. Είχα πάθει παλίνδρομο. Παρόλο που μου έλεγε ο Ανδρέας να προσέξω και να καθίσω. Δούλευα και έκανα σπαγκάτο αμερικάνικο ενώ ήμουν τεσσάρων μηνών έγκυος. Πώς να κάνω παιδί; Και έτσι το παιδί ξεχάστηκε μετά».

1008_ALEXANDROS_RIGAS_ZOZO_SAPOYNTZAKI_8102015.jpg
Ωστόσο δήλωσε πως σήμερα είναι ευτυχισμένη που τελικά δεν έγινε μάνα:

«Να σου πω και κάτι άλλο; Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ ευχαριστημένη που δεν έχω παιδί. Ξέρεις γιατί; Καταρχήν θα ήταν μεγάλο αν είχα παιδί. Δεν ξέρω… ίσως ήμουν χαζομαμά!»

Τέλος, απάντησε και σε όσους σχολιάζουν την ηλικία της. Γιατί μπορεί η αναζήτηση στο Google να την δείχνει 83 ετών, αλλά η Ζωζώ δεν δίνει δεκάρα για τους αριθμούς:

collagev.jpg
«Δεν με ενδιαφέρει ο,τι και ��α πούνε και ηλικία να πούνε… Μπορώ να είμαι όπως είμαι και να στέκομαι όπως στέκομαι; Αυτά είναι αριθμοί! Άλλοι γράφουν πιο πάνω, άλλοι γράφουν πιο κάτω, εξαρτάται! Όταν πήγα στην Πόλη, και αυτό είναι αλήθεια που λέω, ήμουν πολύ μικρή και δεν με άφηναν οι Τούρκοι να ταξιδέψω. Με “μεγάλωσε” λοιπόν ο πατέρας μου 5-6 χρόνια για να με αφήσουν να φύγω! Άσε με τώρα. Με την ηλικία θα ασχολούμαι;»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.