Το λόγο που δεν κρύβει πια τη σχέση της αλλά και την ιδανική στιγμή που θα ήθελε να παντρευτεί αποκάλυψε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή στο περιοδικό «Celebrity» η Αθηνά Οικονομάκου, λίγο πριν αναχωρήσει για Νέα Υόρκη με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

athinaoikonomakou1.jpg
Η ηθοποιός αφού φωτογραφήθηκε με εντυπωσιακά φορέματα εξομολογήθηκε πως «άλλαξα εγώ, άλλαξε ο τρόπος σκέψης μου και είμαι λίγο πιο σίγουρη για κάποια θέματα. Σε αυτό έπαιξε ρόλο και ο τωρινός μου σύντροφος, φυσικά. Η σιγουριά που μου προσφέρει με κάνει να είμαι πιο άνετη στο να μοιραστώ κάποια πράγματα ή στο να κάνω μια δημόσια εμφάνιση μαζί του. Δεν είμαι πολύ ανοιχτή στο να μιλάω για αυτό, εκτός του ότι ισχύει και είμαι πολύ καλά. Δεν νομίζω ότι το προβάλλω παραπάνω απ' όσο πρέπει. Γενικά, ο τρόπος που το αντιμετωπίζω έχει να κάνει με τη δική μου εσωτερική εξέλιξη».

athinaoikonomakou.jpg
Όπως αποκάλυψε η Αθηνά θα ήθελε να ντυθεί νυφούλα όταν θα θελήσει να γίνει μητέρα.

«Απολαμβάνω πολύ τη σχέση που έχω αυτήν τη στιγμή και επειδή έχω σκοπό να κάνω κάποια ταξίδια και κάποια πράγματα που δεν γίνονται τόσο εύκολα αν έχεις ένα παιδί –γιατί μόνο τότε θα παντρευτώ, αν θελήσω να κάνω παιδί δηλαδή– θεωρώ ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Θέλω όταν συμβεί αυτό να είμαι απόλυτα χορτασμένη από τη ζωή μου. Κάποια στιγμή θα συμβεί, απλώς δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου» ανέφερε χαρακτηριστικά.