​Μια αρρωστημένη φάρσα είπαν να κάνουν κάποιοι ανεγκέφαλοι πρωτοχρονιάτικα και αποφάσισαν να… «πεθάνουν» τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ.

Όλα ξεκίνησαν από ένα tweet, που φέρεται να αναρτήθηκε από το βρετανικό δίκτυο Sky News και ανέφερε ότι ο 79χρονος ηθοποιός έχασε τη ζωή του πέφτοντας από αμαξίδιο του γκολφ στην πόλη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια.

ΡΟΜΠΕΡΤ-ΡΕΝΤΦΟΡΝΤ.jpg

Μέσα σε 15 λεπτά ολόκληρο το Twitter κατακλύστηκε από συλλυπητήρια μηνύματα για τον αστέρα του Hollywod με τους θαυμαστές του να εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για τον… χαμό ενός «ινδάλματος», όπως έγραφαν, και ενός από τους ομορφότερους άνδρες της εποχής του.

«Πρόκειται για μια αρρωστημένη φάρσα. Μίλησα μαζί του και δεν υπάρχει ίχνος αλήθειας σε αυτό», δήλωσε η Σίντι Μπέργκερ, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Ρόμπερτ Ρέντφορντ, προσθέτοντας ότι ο διάσημος ηθοποιός και σκηνοθέτης βρίσκεται σπίτι του και χαίρει άκρας υγείας.

Στο παρελθόν το ίδιο τηλεοπτικό δίκτυο είχε προβεί ξανά σε δ��μοσιεύσεις για θανάτους διάσημων προσώπων που κατόπιν αποδείχθηκαν ψευδείς.