Η νέα χρονιά έρχεται, ένας καινούργιος κύκλος ανοίγει και δεν γίνεται να μην σας ενημερώσουμε για τις αστρολογικές προβλέψεις του 2016! Τι θα φέρει το νέο έτος στους εκπροσώπους των ζωδίων; Ποιοι θα είναι οι τυχεροί της χρονιάς και ποιοί αυτοί που θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ λοιπόν… την πρόβλεψη για το δικό σας ζώδιο αλλά και για τον ωροσκόπο σας!
ΚΡΙΟΣ
Μπορεί να μην είναι η top χρονιά για σας, αλλά από το καλοκαίρι και μετά τα ερωτικά σας θα γνωρίσουν την απογείωση! Δυνατότητες και ευκαιρίες στα επαγγελματικά, δώστε τον καλύτερο σας εαυτό, η τύχη είναι με το μέρος σας!
ΤΑΥΡΟΣ
Θα γιορτάσετε φέτος τον έρωτα… επιτέλους! Θα παντρευτείτε; Θα κάνετε παιδί; Θα βρείτε νέο σύντροφο; Όλα είναι υπέρ σας! Στα επαγγελματικά, όσο είστε δημιουργικοί, η επιτυχία είναι βέβαιη, ακόμη κι αν επωφεληθείτε τα εύσημα από το Σεπτέμβριο και μετά.
​ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Κρόνος θα βρίσκεται καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, απέναντι σας, στον Τοξότη. Αυτό σημαίνει ότι θα δείτε αλήθειες, θα προσγειωθείτε στην πραγματικότητα και ίσως και να δεσμευτείτε! Στα επαγγελματικά σας, θα πρέπει να προσπαθήσετε για να πετύχετε κάτι, ακόμα κι αν τα πράγματα δεν έρθουν όπως ονειρεύεστε.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ευχάριστα είναι τα νέα για σας, καθώς τόσο ο Δίας από την Παρθένο, όσο και ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω κάνουν καλές όψεις με το ζώδιο σας. Στα αισθηματικά θα ζήσετε μεγάλες στιγμές είτε γιατί θα γνωρίσετε νέο σύντροφο που θα έρθει για να μείνει, είτε γιατί θα προχωρήσετε στο επόμενο βήμα με τον ήδη υπάρχοντα. Στα επαγγελματικά σας… είναι ευκαιρία να προωθήσετε τις ικανότητες σας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρξει πίεση.
ΛΕΩΝ
Η διάθεση σας θα είναι αναπτερωμένη την άνοιξη και το φθινόπωρο του 2015, αλλά το καλοκαίρι καλό θα είναι να είστε προσεκτικοί με τη σχέση σας, αν δεν θέλετε να χωρίσετε. Στα επαγγελματικά σας να μένετε προσγειωμένοι και στα οικονομικά σας να μην είστε υπερκαταναλωτικοί.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ακολουθήστε τα χνάρια και την τύχη που σας δίνει ο Δίας… ότι κι αν συμβεί στα αισθηματικά σας. Να είστε ψύχραιμοι σε όποια αντιξοότητα και όλα θα πάνε καλά! Στα επαγγελματικά τώρα είναι η ευκαιρία σας να κάνετε ένα όνειρο σας πραγματικότητα, ακόμη κι αν δεν ανταμειφθείτε οικονομικά αμέσως.
ΖΥΓΟΣ
Θα τα βρείτε πρωτίστως με τον εαυτό σας και από τον Σεπτέμβριο και μετά… τα αισθηματικά σας θα πάνε πολύ καλά! Στα επαγγελματικά σας μην πάρετε μεγάλα ρίσκα. Μην ξεχνάτε ότι ο Δίας θα περάσει στο δικό σας ζώδιο, από το δεύτερο μισό της χρονιάς… οπότε η τύχη θα είναι με το μέρος σας!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στα ουράνια θα πετάξετε… στα ερωτικά σας, προσέξτε μόνο τους πειρασμούς αν είστε δεσμευμένοι! Δεν αποκλείεται να απιστήσετε! Στα επαγγελματικά σας, μην κάνετε βιαστικές κινήσεις, παρά μόνο σταθερά βήματα.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι όψεις των άλλων πλανητών δεν θα είναι και πολύ καλοί σύμβουλοι στα ερωτικά σας γιατί μπορεί να σας μπερδέψουν. Το φθινόπωρο θα είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα. Στα επαγγελματικά σας, βάλτε τα δυνατά σας… θα έχετε πολλές ευκαιρίες!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το 2016 θα είναι μια πολύ καλύτερη χρονιά συγκριτικά με τις προηγούμενες. Αν αρχίσετε και σκέφτεστε ανοιχτά, δεν αποκλείεται μέχρι και να παντρευτείτε φέτος. Στην καριέρα σας τα πράγματα είναι καλά όλη τη χρονιά, ενώ ειδικά από το Σεπτέμβριο και μετά… να περιμένετε κάτι πολύ καλό και δυνατό στα επαγγελματικά σας!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ξεκαθαρίσματα φέρνει στις σχέσεις αυτή η χρονιά, όχι μόνο στις αισθηματικές αλλά και στις φιλικές. Από το φθινόπωρο και μετά, τα ερωτικά σας θα είναι καλύτερα. Την αντοχή σας θα τσεκάρει ο τομέας των επαγγελματικών. Μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις πριν το καλοκαίρι.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Δίας από την Παρθένο, που είναι απέναντι σας, σας δίνει πολλές ευκαιρίες στα αισθηματικά, αλλά τα μπερδέματα δεν θα λείψουν. Μην κάνετε παρορμητικές και επιπόλαιες κινήσεις. Στα επαγγελματικά σας, θα ευνοηθείτε μόνο αν δουλέψετε!

της Παρθένας Αστεριάδου