Μπορεί να προσπαθεί να αφήνει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο ο Γιάννης Βαρδής δεν μπόρεσε να μην αποκαλύψει τα ευχάριστα νέα σε συνέντευξή του στο «ΕΓΩ Weekly»: ο τραγουδιστής σε λίγο καιρό θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά, καθώς η σύντροφός του, Νατάσα Σκαφίδα θα γεννήσει τον καρπό του έρωτά τους.

Μάλιστα, ανέφερε ότι ήταν «συνειδητή απόφαση», ενώ αποκάλυψε και το φύλο του μωρού το οποίο θα είναι κοριτσάκι.

2525_GIANIS_VARDIS_NATASA_SKAFIDA_9122015.jpg
«Πάντα κορίτσι είχα στο μυαλό μου. Ίσως μετά την απώλεια του πατέρα μου να ήθελα αγόρι. Αλλά μια ζωή με κορίτσι με φανταζόμουν» ανέφερε και εξομολογήθηκε τα αισθήματά του: «Αισθάνομαι πολύ ωραία, θέλω πολύ να το ζήσω, θέλω να είμαι εκεί στην κάθε στιγμή, να είμαι πάντα παρών, παντού, στο οτιδήποτε»

Η πιο δυνατή στιγμή της εγκυμοσύνης, όπως ανέφερε, είναι «ο πρώτος υπέρηχος. Η στιγμή που ακούς πρώτη φορά την καρδιά του μωρού σου. Είναι πολύ συγκινητικό».

Μάλιστα, δεν δίστασε να μιλήσει με τα πιο γλυκά λόγια για την σύντροφό του. «Είναι ένας πολύ αγνός άνθρωπος, με πραγματική αγάπη μέσα του. Επειδή έχει περάσει κάποιες δυσκολίες και εκείνη στη ζωή της, έχει ωριμάσει πριν την ώρα της. Θέλω να της προσφέρω πραγματικά όλα όσα της αξίζουν».

Όσο για το αν θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκ��ησίας; «Δεν το έχουμε αναλύσει τόσο πολύ ακόμα ούτε έχουμε προγραμματίσει τίποτα! Κάποια στιγμή όμως θα παντρευτούμε γιατί θεωρώ ότι είναι ο άνθρωπός μου»