​Αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη θα βρεθεί ο Μπιλ Κόσμπι: μετά τις δεκάδες καταγγελίες σε βάρος του για σεξουαλικές επιθέσεις και βιασμούς, ο εισαγγελέας της Πενσιλβανία ανακοίνωσε ότι ο ηθοποιός διώκεται ποινικά και έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εις βάρος του!

Ο Κόσμπι κατηγορείται ότι νάρκωσε και να κακοποίησε σεξουαλικά μια γυναίκα στην έπαυλή του, στην Φιλαδέλφεια, τον Ιανουάριο του 2004. Σύμφωνα με τις Αρχές, πρόκειται για μια πρώην εργαζόμενη στο πανεπιστήμιο του Τεμπλ, την Άντρεα Κόνσταντ, την οποία ο 78χρονος σήμερα ηθοποιός γνώρισε στο πλαίσιο μιας συνάντησης με την ομάδα μπάσκετ γυναικών του πανεπιστημίου.

Κατά τις εισαγγελικές Αρχές, η γυναίκα θεωρούσε τον Κόσμπι «μέντορα και φίλο». Όπως καταγγέλλει η ίδια, της έδωσε χάπια και τη νάρκωσε, προτού της επιτεθεί σεξουαλικά, διεισδύοντας μέσα της με τα χέρια του!

collageCOSBY.jpg

Η Κόνσταντ άσκησε μήνυση κατά του ηθοποιού το 2005, ωστόσο, οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμβιβασμό και δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες, ενώ η υπόθεση άνοιξε ξανά μετά τις σχετικές καταγγελίες δεκάδων γυναικών. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, Κέβιν Στιλ, ο 78χρονος σταρ κατηγορείται για πρώτου βαθμού άσεμνη επίθεση και αναμένεται να προσαχθεί για να δώσει εξηγήσεις.

Όπως έχει γράψει το star.gr, περισσότερες από 50 γυναίκες υποστηρίζουν ότι ο Κόσμπι τις νάρκωσε και τις κακοποίησε πριν από πολλές δεκαετίες. Ορισμένες από τις υποθέσεις χρονολογούνται έως και το 1960 με αποτέλεσμα τα εγκλήματα να έχουν παραγραφεί, ενώ αυτή είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός, ο οποίος αρνείται κάθε κατηγορία, διώκεται ποινικά!