Με… άλλη και όχι με την σύζυγό του ένιωσε το κλίμα αγάπης των ημερών παντρεμένος Έλληνας τραγουδιστής, τον οποίο το «μάτι» του star.gr «τσάκωσε» σε τρυφερές στιγμές σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας!

Όλα έγιναν την περασμένη Πέμπτη, παραμονή των Χριστουγέννων, στο κατάμεστο «Hotel Ερμού» στο οποίο εμφανίζεται η Άννα Βίσση.

Ο τραγουδιστής, που είναι παντρεμένος με ξανθιά κυρία της ελληνικής showbiz με την οποία έχει αποκτήσει ένα παιδί, καθόταν με την παρέα του σε μία από τις σουίτες του νυχτερινού κέντρου και ήταν ορατός από τον κόσμο που βρισκόταν στον εξώστη.

Τόσο το «μάτι» του star.gr, όσο και άλλων θαμώνων, είδε τον γνωστό τραγουδιστή να κρατάει και να χαϊδεύει το χέρι μιας μελαχρινής που καθόταν δίπλα του, ενώ δεν έλειψαν τα χαδάκια στο μπούτι και το πρόσωπο, καθώς και κάποια φιλιά!

Όπως ήταν αναμενόμενο, επικράτησε σούσουρο, με κάποιους να παραλληλίζουν τη σύζυγο με τον Ρούντολφ το ελαφάκι, ελέω των ημερών και των... κεράτων. Και να σκεφτείς ότι, πριν από λίγες εβδομάδες, το ζευγάρι διέψευσε με κοινή εμφάνιση της φήμες που το θέλουν να χωρίζει

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου