​Η Μαρία Τζελέπη ήταν μόλις 31 ετών…τόσο νέα, τόσο ταλαντούχα, τόσο όμορφη! Κορίτσι χαμογελαστό και κυρίως προσγειωμένο στη γη, της άρεσε το τραγούδι αλλά περισσότερο από όλα λαχταρούσε να κάνει τη δική της οικογένεια.

Αποσύρθηκε από τις πίστες πριν δύο χρόνια για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα όμως δεν πρόλαβε.

Η μοίρα της έπαιξε άσχημο παιχνίδι. Διαγνώστηκε με καρκίνο στις αρχές Ιούλιου και μέσα σε έξι μήνες, αυτή η κούκλα, αυτή η γεμάτη ορμή νέα γυναίκα που έπιανε την πέτρα και την έστιβε…έλιωσε σαν το κεράκι.

TZELEPH (GYFTO).jpg

Τι λένε στο star.gr η μάνα και η αδελφή της Μαρίας

Συντετριμμένη η κυρία Χριστίνα, η μητέρα της νεαρής τραγουδίστριας η οποία ζει στη Γερμανία δήλωσε: «Δεν περιγράφεται ο πόνος μου, να χάνεις το παιδί σου είναι το χειρότερο μαρτύριο. Το παιδί μου ξεψύχησε μέσα στα χέρια τα δικά μου και της αδελφής της, έτσι έφυγε».

(Με τον Νίκο Κουρκούλη)

TZELEPH2.jpg
Αφήνει το τηλέφωνο καθώς στην άλλη γραμμή καλούν διαρκώς συγγενείς και φίλοι να συλλυπηθούν.

Η αδελφή της η Χρύσα παίρνει τελικά το τηλέφωνο για να μας μιλήσει για τη μικρή της αδελφή (την περνά μόλις ένα χρόνο και μιλά για εκείνη όχι μόνο σαν αδελφή αλλά και σαν μάνα).

TZELEPHLABRAKIA.jpg
«Τι να πω για την αδελφή μου» μας λέει με φωνή που σπάει από συγκίνηση και θλίψη «περίμενε πως και πώς να γεννήσω στις 26 Δεκεμβρίου και τελικά πέθανε πριν γνωρίσει τον νέο της ανηψιό. Εχω έναν ακόμη γιο δύο ετών τον οποίο λάτρευε. Ηθελε να κάνει τη δική της οικογένεια και τα δικά της παιδιά. Ακόμη δεν μπορούμε να πιστέψουμε τι έγινε. Μας τη θέρισε ο καρκίνος μέσα σε 6 μήνες».

Το συγκινητικό στερνό αντίο του Γιάννη Βαρδή

Στο μεταξύ θρηνεί και ο καλλιτεχνικός κόσμος καθώς η Μαρία ήταν ιδιαίτερα αγαπητό πλάσμα.Ράγισαν καρδιές με τον τρόπο που διάλεξε για να την αποχαιρετήσει ο Γιάννης Βαρδής ο οποίος μεταξύ άλλων της έγραψε «να φιλήσεις τον πατερούλη μου, το ξέρω πόσο τον αγαπάς…»

Η κηδεία της Μαρίας θα γίνει την Τρίτη 5 Ιανουαρίου στις 12:00 στο Άβατο Ξάνθης, τόπο καταγωγής του πατέρα της. Να σημειωθεί ότι η σορός του κοριτσιού βρίσκεται στη Γερμανία.


Της Ισμήνης Λέντζου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Να μου φιλήσεις τον πατερούλη μου: Το συγκλονιστικό αντίο του Γ. Βαρδή στην Μαρία Τζελέπη

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΜΙΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΤΖΕΛΕΠΗ ΟΤΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ ΣΤΟ FIX ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.