​Το ότι όταν είδε για πρώτη φορά την Καίτη Γαρμπή… δεν του άρεσε καθόλου, αλλά και πως όταν την ξαναείδε έβαλε στοίχημα ότι θα την παντρευτεί, αποκάλυψε ο Διονύσης Σχοινάς!

Ο γνωστός τραγουδιστής περιέγραψε τις πρώτες του συναντήσεις με την σύζυγο του, με την οποία είναι μαζί εδώ και περίπου είκοσι χρόνια και αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα και ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

«Το 1992 είμαστε με τον Λάμπη Λιβιεράτο και κάνουμε πρόβα στο “Posidonio”. Δεν την γνώριζα την Γαρμπή, την είχα δει μία φορά παλιότερα και δεν μου άρεσε καθόλου. Μπαίνει μέσα στο μαγαζί η Καίτη και λέω του Λάμπη “αυτή είναι η Γαρμπή;”. Μου λέει “ναι” και του απαντάω “εγώ αυτή θα την παντρευτώ!”», είπε, στην εκπομπή «The 2Night Show», ο Διονύσης.

Παράλληλα, ο τραγουδιστής δεν δί��τασε να παραδεχθεί πως «για μένα η Καίτη είναι η ωραιότερη γυναίκα του κόσμου» και ότι «δεν θα μπορούσα να είμαι με άλλη γυναίκα», προσθέτοντας ότι λατρεύει το στυλάκι, το χιούμορ και τη δύναμη που έχει μέσα της η σύζυγός του.

«Ο έρωτας περνάει, φεύγει η καψούρα μετά από δύο – τρία χρόνια. Από εκεί και πέρα, πρέπει να έχεις ραντεβού με τον άνθρωπό σου: βραδιές ωραίες, ντυσίματα ωραία, μυρωδιές ωραίες. Είναι τόσο απλό και συνηθισμένο, αλλά δεν πρέπει να πάψεις να θαυμάζεις τον άνθρωπό σου. Και το σεξ είναι το νούμερο ένα στα ζευγάρια!», κατέληξε ο Διονύσης, αποκαλύπτοντας το «μυστικό» του επιτυχημένου γάμου τους.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Διονύσης για την Καίτη!