Για την επική γκάφα στα καλλιστεία «Μις Υφήλιος 2015» όπου συμμετείχε μίλησε για πρώτη φορά η Μις Κολομβία, Αριάντα Γκουτιέρεζ.

Όπως σας γράψαμε από το star.gr, την ώρα που η αγωνία είχε «χτυπήσει κόκκινο», ο οικοδεσπότης της βραδιάς, Στιβ Χάρβεϊ, αντί για την Μις Φιλιππίνες, Πία Αλόνσο Bούρτζμπαχ, ανακοίνωσε ότι ομορφότερη γυναίκα του κόσμου είναι η… Μις Κολομβία, Αριάντα Γκουτιέρεζ.

211215093218_8785.jpg
Η Κολομβιανή σταρ άρχισε το «παραδοσιακό» κλάμα χαράς, έβαλε το στέμμα και την κορδέλα και… δύο λεπτά μετά, της τα πήραν πίσω!

211215093220_0986.jpg
Μέσω του προσωπικού τους λογαριασμού η καλλονή ανέβασε την παρακάτω φωτο και έγραψε το εξής μήνυμα: «Μετά την καταιγίδα έρχεται η ηρεμία» ανέφερε και αφού ευχαρίστησε όλους όσοι τη στήριξαν συνέχισε: «Είμαι τόσο τυχερή που έχω αυτή την υποστήριξη, όχι μόνο από την χώρα μου αλλά από ολόκληρο τον κόσμο. Το πεπρωμένο σας είναι γραμμένο και το δικό μου πεπρωμένο ήταν αυτό. Κατάφερα να φέρω χαρά στην χώρα μου, αφού έγινα η "Μις Υφήλιος" έστω και για λίγα λεπτά. Θέλω να συγχαρώ τις Φιλιππίνες για τη νέα τους "Μις Υφήλιο". Η ευτυχία που πρέπει να νιώθετε πρέπει να είναι τεράστια. Η ζωή συνεχίζεται και στο μέλλον θα καταλάβουμε για ποιον λόγο συμβαίνουν κάποια πράγματα.»

κολο.jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΕΙΤΕ: 26χρονη σεφ και… ερωμένη του προέδρου η νέα Μις Υφήλιος!