Την καρδιά της άνοιξε η Ζέτα Μακρυπούλια, και μίλησε για πρώτη φορά για την κρίση που πέρασε η σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

6694_MAKRIPOYLIA_XATZIGIANIS_12102015.jpg
Χωρίς να προσδιορίσει την χρονική περίοδο και να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, αρκέστηκε να πει:

«Υπήρξε περίοδος στη σχέση μας (που απομακρυνθήκαμε) αλλά όχι τόσο δύσκολη ώστε να εγκαταλείψουμε τη σχέση. Πάντως αυτή η περίοδος που δεν θα πω ποια ήταν, δεν είχε σχέση χρονικά μ΄εκείνες που τα δημοσιεύματα μας ήθελαν χωρισμένους», προσθέτοντας πως «παλέψαμε και οι δυο και το εννοώ».

6659_XATZIGIANIS_MAKRIPOYLIA_12102015.jpg
Μιλώντας για την καθημερινότητα τους στο σπίτι μετά από πέντε χρόνια σχέσης, η Ζέτα Μακρυπούλια λέει πως το αρνητικό του συντρόφου της είναι πως «μου παίρνει τα hands free και φεύγει!»

Τι του κάνει εκείνη όμως;

«Δεν ξέρω αν τον καταπιέζω με την τάξη. Δεν είναι ότι γκρινιάζω. Επίσης έχω επιτρέψει –κι αυτό για μένα είναι μεγάλο βήμα- να ζει το σκυλί μέσα στο σπίτι. Φροντίζω ακόμη τη διατροφή του, γιατί ο Μιχάλης ξυπνά το πρωί, πίνει καφέ και μέχρι το απόγευμα είναι ικανός να μην φάει τίποτε. Προσπαθώ να του εξηγήσω ότι αυτό δεν είναι καλό, ��λλά δεν το καταλαβαίνει».

ζ2.jpg

Τι άλλα ελαττώματα έχει όμως ο τραγουδιστής;

«Πολλές φορές κλείνεται στον εαυτό του κι αν του συμβεί κάτι μπορεί να μαυρίσει παραπάνω απ΄όσο χρειάζεται. Αγχώνεται».

Πως αντιδρά εκείνη όταν ο Μιχάλης «μαυρίζει»;

«Μη νομίζεις ότι κι εγώ διαφέρω πολύ, γι΄αυτό τον καταλαβαίνω. Αν αισθανθώ ότι θέλει χρόνο, τον αφήνω. Αν θέλει να το συζητήσουμε, συζητάμε.Μέχρι να το καταλάβω και να διαπιστώσω ότι το κάνω κι εγώ, είχα το άγχος να μάθω τι έχει. Τώρα θεωρώ ότι κάποιες φορές ταλαιπωρεί τον εαυτό του».

ζ3.jpg

Τέλος, η Ζέτα Μακρυπούλια εξηγεί και τον λόγο που δεν «τρελαίνεται» για τα Χριστούγεννα:

«Μου συνέβη στα 17-18. Θυμάμαι πως από εκείνη την ηλικία και μετά συνέχεια κάτι συνέβαινε στις γιορτές. Είτε τσακωνόμουν με το ταίρι μου ή δεν περνούσα ωραία. Μου έχει τύχει να περάσω αρκετές γιορτές μόνη. Να περιμένω την αλλαγή του χρόνου με τους δικούς μου και να επιστρέψω σπίτι, κοιτάζοντας το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Κάπως έτσι “τελειώσαμε” τα Χριστούγεννα κι εγώ».

ζ4.jpg
ζ1.jpg

Δείτε και διαβάστε περισσότερα στο "Hello" που κυκλοφορεί...