​Μπορεί ο σέξι αγρότης Στάθης Στιβακτάκης να προκάλεσε «συναγερμό» πριν από λίγες εβδομάδες, ωστόσο, υπάρχει άλλος ένας Κρητικός και, μάλιστα, μουσικός, που κλέβει τις εντυπώσεις, τόσο με την εμφάνισή του, όσο και με την προσήλωσή του στην παράδοση του τόπου του!

Ο λόγος για τον 36χρονο Αντώνη Μαρτσάκη, που πολλοί περιγράφουν ως «περιζή��ητο γόη του κρητικού πενταγράμμου». Άντρας παλαιάς κοπής, ψηλός (υπηρέτησε στην Προεδρική Φρουρά), με εκφραστικά γαλάζια μάτια και μούσι, έφυγε από την Αθήνα, όπου εργαζόταν ως τραπεζικός υπάλληλος, στα 25 του και μετακόμισε μόνιμα στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Χανιά, για να υπηρετήσει την μουσική που τόσο αγαπάει.

Πρωτοχορευτής κάποτε, βιολάτορας και τραγουδιστής, ο Αντώνης τιμά με τις εμφανίσεις του την Κρήτη, την οποία αποχωρίζεται μόνο όταν πρέπε�� να τραγουδήσει κάπου αλλού.

«Όταν έφυγα από την Αθήνα είχε φτάσει ο κόμπος στο χτένι για μένα. Επί επτά χρόνια, κάθε Σαββατοκύριακο κατέβαινα στην Κρήτη με το καράβι και, κάποια στιγμή, δεν γινόταν αλλιώς. Είπα “τι δουλειά έχω εγώ επαέ; Να παώ στην Κρήτη να ξεμπερδεύουμε”», εξομολογήθηκε ο γοητευτικός 36χρονος στην εκπομπή «Αλήθειες Με Τη Ζήνα», τονίζοντας ότι ακολουθεί όσα έμαθε από τον πατέρα και, κυρίως, τον παππού του.

Ο Αντώνης δεν αποχωρίζεται ποτέ τα στιβάνια του, τα γνωστά υποδήματα των Κρητικών, ενώ το μούσι του είναι άκρως παραδοσιακό: «στην αρχή, η ωραία εξωτερική εμφάνιση δεν με βοήθησε. Τώρα, ίσως».

Ο 36χρονος έχει άλλους τρεις αδερφούς, με έναν εκ των οποίων είναι... δίδυμοι!

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Αντώνης στο «Αλήθειες Με Τη Ζήνα»!