​Την πρώτη τους… επίσημη και άκρως εορταστική φωτογράφιση ως οικογένεια έκαναν Αγγελική Ηλιάδη και Σάββας Γκέντσογλου.

Η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής σύντροφός της, πόζαραν στον φακό του «OK!» με τα δυο τους παιδιά (τον 17 μηνών Βασίλη και τον 10χρονο Μπάμπη) και μίλησαν για τον έρωτα τους που ήταν με την πρώτη ματιά, τον καρμικό ερχομό του παιδιού τους αλλά και την φημολογούμενη… «κρίση» στη σχέση τους.

hliadi1.jpg
Γυρίζοντας το χρόνο πίσω, ο Σάββας Γκέντσογλου θυμάται πως αυτό που ένιωσε για την Αγγελική Ηλιάδη «ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Η Αγγελική δεν με είχε δει. Εκείνη την περίοδο έπαιζα στο εξωτερικό και είχα έρθει για ένα Σαββατοκύριακο στην Ελλάδα. Την είδα σε ένα νυχτερινό κέντρο από μακριά και από εκείνο το βράδυ έκανα τα πάντα για να έρθω σε επαφή μαζί της», με την Αγγελική Ηλιάδη να προσθέτει:

«Με το Σάββα επικοινωνούσαμε τρεις μήνες πριν συναντηθούμε. Και όταν έγινε αυτή η πρώτη συνάντηση, πραγματικά νιώσαμε κάτι. Δεν ξέρω αν ήταν γραφτό να συναντηθούμε, αλλά κάποια πράγματα τα καταλαβαίνεις από τη αρχή».

hliadi2.jpg
Μιλώντας για την σχέση του με την κατά δέκα χρόνια μεγαλύτερη του τραγουδίστρια, ο 25χρονος ποδοσφαιριστής εξηγεί πως «όταν γνώρισα την Αγγελική ένιωσα πράγματα που δεν είχα νιώσει ποτέ στη ζωή μου.Όσο περισσότερο τη γνώριζα, τόσο έβλεπα ότι μπορούσα να κάνω οικογένεια μαζί της. Η Αγγελική με συμπληρώνει. Ταιριάζουμε πάρα πολύ. Θεωρώ επίσης πολύ σημαντικό ότι από την πρώτη μέρα έχω πολύ όμορφη σχέση με τον Μπάμπη».

hliadi3.jpg

Όσο για το αν θα παντρευτούν;

«Δεν νιώθω την ανάγκη. Η ζωή μας τα έφερε έτσι και φτιάξαμε την οικογένεια μας, οπότε δε�� με απασχολεί» λέει η Αγγελική Ηλιάδη και ο Σάββας Γκέντσογλου συμπληρώνει:

«Θεωρώ πως ο γάμος δεν αλλάζει κάτι στην καθημερινότητα του ζευγαριού. Είναι απλώς ένας τίτλος. Από κει και πέρα ξέρω ότι κάθε γυναίκα ονειρεύεται τη μέρα του γάμου της, οπότε….»

hliadi4.jpg
Στη συνέχεια, σχολιάζοντας την φημολογούμενη «κρίση» στη σχέση τους, ο Σάββας Γκέντσογλου λέει:

«Δεν θέλω να ασχολούμαι με το τι μπορεί να γράψει ο καθένας. Είναι όλοι ελεύθεροι να γράφουν ο,τι θέλουν. Εμένα αυτά τα δημοσιεύματα με αφήνουν αδιάφορο. Αν είμαι καλά με την Αγγελική γιατί να ασχοληθώ; Υπάρχουν βέβαια και κάποια όρια, και σε αυτή την περίπτωση είναι τα παιδιά. Αν τα σέβονται δεν έχω πρόβλημα με ο,τι γράφεται».

«Τίποτα από όλα αυτά που γράφονται δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Όπως όλα τα ζευγάρια έχουμε κι εμείς τις δύσκολες στιγμές, αλλά δόξα τω θεώ είμαστε καλά και νιώθω πως οτιδήποτε κι αν παρουσιαστεί έχουμε την διάθεση να το αντιμετωπίσουμε».

Δείτε και διαβάστε περισσότερα στο «ΟΚ!» που κυκλοφορεί…