​Τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε η οικογένειά της και τον ρατσισμό που βίωσε στο σχολείο, εξομολογήθηκε η Ελένη Φουρέιρα.

«Την πρώτη φορά που έβγαλα χρήματα, 13 ετών, που μοίραζα φυλλάδια, πήρα αθλητικά παπούτσια γνωστής εταιρείας. Είχα “μαϊμού” και ντρεπόμουν στο σχολείο. Εγώ έλεγα ότι είναι αυθεντικά, αλλά ήταν μούφα», ανέφερε, στην εκπομπή «Όλα Πρώτη Φορά», η τραγουδίστρια.

Η Ελένη δεν έκρυψε ότι βίωσε τον ρατσισμό και ήταν απομονωμένη: «σαν παιδί έλεγα μέσα μου ότι έχω κάποιο πρόβλημα, δεν μπορούσε να μου το εξηγήσει η μητέρα μου και έλεγα άρα είμαι άσχημη. Στο σχολείο είχα αντιμετωπίσει ρατσισμό, ήμουν γενικά απομονωμένη. Θυμάμαι τον πατέρα μου μια ζωή με τα χέρια του κομμένα από την οικοδομή και μια μητέρα που δεν έχει σταματήσει ποτέ να δουλεύει με τέσσερα παιδιά».

«Τώρα τα σκέφτομαι και γελάω! Όταν είσαι μικρό παιδί, δεν μπορείς να αντιληφθείς τα πράγματα όπως όταν μεγαλώνεις. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα αντιδρούσα διαφορετικά, δεν θα πήγαινα σπίτι κλαίγοντας», συμπλήρωσε η ίδια.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Ελένη Φουρέιρα