​Μία σπάνια… πανσέληνος θα «κοσμήσει» τον ελληνικό ουρανό και όχι μόνο, ανήμερα των Χριστουγέννων… για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια!

Τι θα φέρει όμως αυτό το χριστουγεννιάτικο φεγγάρι στους εκπροσώπους των ζωδίων;

Μπο��εί ο Ήλιος από τις 22 του μήνα να έχει περάσει στον πρακτικό Αιγόκερω… όμως οι υπόλοιπες όψεις συνδυαστικά με την Πανσέληνο, θα δημιουργήσουν το απόλυτο κλίμα…αγάπης αυτές τις γιορτές!

F.Y.I το πλανητικό σκηνικό

-η Πανσέληνος γίνεται στην 3o του Καρκίνου και αγγίζει κυρίως τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους του Α’ δεκαημέρου, καθώς και τα άλλα δύο ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού, Κριούς και Ζυγούς (Α’ δεκαημέρου).

Ακόμη, για τους ενημερωμένους… η Πανσέληνος αγγίζει όσους έχετε κάποιο προσωπικό πλανήτη κοντά στις 3ο του Καρκίνου, του Αιγόκερου, του Κριού ή του Ζυγού.

- Στις 24/12 η Αφροδίτη σχημάτισε ένα ωραιότατο εξάγωνο με τον Δία, το οποίο επηρεάζει και τις επόμενες μέρες και μας διευκολύνει να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας αλλά και να νιώσουμε στιγμές ευτυχίας! Ακόμη δίνεται η ευκαιρία να αποκαταστήσουμε σχέσεις με ανθρώπους, εν τους οποίους είχαμε απομακρυνθεί!
Αναλυτικά για κάθε ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
Εξελίξεις θα φέρει η Πανσέληνος αυτή τόσα στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά σας. Ειδικά στα ερωτικά σας… περνάτε μια δύσκολη φάση, είναι και ο Άρης απέναντι σας στο Ζυγό… που πιέζει, αλλά να θυμάστε πως όποιος ζητάει τα πολλά, στο φινάλε χάνει και τα λίγα.
ΤΑΥΡΟΣ
Η πανσέληνος ��ίναι ευχάριστη και ενδιαφέρουσα και σας φέρνει δίπλα σε ενδιαφέροντες ανθρώπους. Η Αφροδίτη στο Σκορπιό ευνοεί τις ερωτικές σας επιθυμίες και σας οδηγεί πιο γρήγορα στο αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Στην εργασία δεν θα λείψουν δυσκολίες και από σας θα εξαρτηθεί αν θα ρυθμιστούν!
ΔΙΔΥΜΟΙ
Mπορεί να κουραστείτε λίγο αυτές τις μέρες αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην ανταμειφθείτε με κάποιο τρόπο ή να διακριθείτε σε κάποιο τομέα.
Στα επαγγελματικά έχετε τύχη και στα ερωτικά περιπέτειες…! Η δυσαρμονία όμως του Κρόνου με τον Ποσειδώνα φρενάρει κάποιες επιδιώξεις σας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γεμάτη γεγονότα είναι για σας όλη η εβδομάδα των Χριστουγέννων! Η σύμπτωση της πανσελήνου στις 25 του μήνα κάνει τις γιορτές πιο έντονες και πιο επικοινωνιακές! Αποφύγετε παρεξηγήσεις, ελιχτείτε όταν είστε πιεσμένοι και όλα θα κυλήσουν ρολόι!
ΛΕΩΝ
Αιφνίδια γεγονότα θα δείτε να συμβαίνουν στο περιβάλλον σας ή σε σας τους ίδιους, αυτήν την περίοδο! Αποφύγετε κουβέντες και λάθη που θα φέρουν… μικροπροβλήματα και γκρίνιες!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρά την δυσαρμονία του Κρόνου με τον Ποσειδώνα, παρακάμπτετε τις δυσκολίες και έρχεστε κοντά με τον άνθρωπο που σας αφορά. Αξιοποιήστε τους φίλους της ζωής σας και δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να χαρεί και να ξεκουραστεί…το χρειάζεστε!
ΖΥΓΟΣ
Ξαφνικά γεγονότα θα φέρει και σε σας η χριστουγεννιάτικη πανσέληνος τόσο στα επαγγελματικά σας όσο και στα οικογενειακά σας. Ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο σας, φέρνοντας σας λίγο εκνευρισμό. Φροντίστε να επιστρατεύσετε τη διπλωματία σας και να αποφύγετε τυχόν διαφωνίες και συγκρούσεις.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ευχάριστη θα είναι η πανσέληνος για σας, αν και θα φέρει καταναλωτικά έξοδα. Στα ερωτικά σας θα ζήσετε μεγάλες στιγμές! Η τύχη είναι με το μέρος σας!
ΤΟΞΟΤΗΣ
Παρά την αισιόδοξη και ευδιάθετη φύση σας δεν αποκλείεται αυτές τις γιορτές να βρεθείτε σε μέρη… που ενδέχεται να καταπιεστείτε! Τα προσωπικά σας περνούν μία μεταβατική φάση, ενώ η δύσκολη όψη του Κρόνου με τον Ποσειδώνα, η οποία σας επηρεάζει ενδέχεται να ανατρέψει κάποιο σχέδιο σας ή να διαψεύσει συναισθήματα σας.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή η Πανσέληνος θα σας κάνει να βγείτε από τις συνήθειες σας, αλλά παράλληλα να περάσετε πολύ καλά με τις προτάσεις που θα δεχτείτε από τους δικούς σας ανθρώπους. Βέβαια οι ταλαιπωρίες και οι εκνευρισμοί λόγω του Άρη στο Ζυγό δεν θα λείψουν. Η ψυχραιμία σας θα σας σώσει!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι μέρες είναι ευχάριστες έως πολύ διασκεδαστικές για σας! Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε αυτό που σας αρέσει, ενώ ευνοούνται οι μετακινήσεις, τα ταξίδια, οι ευχάριστες διασκεδάσεις! Προσοχή μόνο στο που ξοδεύετε τα χρήματα σας!
ΙΧΘΕΙΣ
Οι μέρες θα έχουν και καλές στιγμές αλλά και κούραση! Δώστε προσοχή στα επαγγελματικά. Ένα ταξίδι σας μπορεί να αναβληθεί και οικεία πρόσωπα να σας καταπιέσουν. Μην σταματάτε όμως να ονειρεύεστε…

Καλά Χριστούγεννα!

της Παρθένας Αστεριάδου