​Θερμή υποδοχή επεφύλαξε το κοινό στην Καίτη Γαρμπή, η οποία επέστρεψε στις αθηναϊκές πίστες. Στο νυχτερινό κέντρο επικράτησε το αδιαχώρητο, σε σημείο, μάλιστα, που κάποιοι δεν κατάφεραν καν να μπουν!

Όπως έχει γράψει το star.gr, η δημοφιλής τραγουδίστρια εμφανίζεται στο «Apotheke», της λεωφόρου Πανεπιστημίου, αρχής γενομένης από το Σάββατο που μας πέρασε.

Σε έναν classy χώρο, εμπνευσμένο από τον ατμοσφαιρικό διάκοσμο του παρισινού «Hotel Costes», με έντονο το κόκκινο στοιχείο, εντυπωσιακούς πολυελαίους και ξύλινες λεπτομέρειες, η Καίτη παρουσίασε ένα πρόγραμμα με σαφείς αναφορές στην υποβλητική ατμόσφαιρα της ταινίας «Μάτια Ερμητικά Κλειστά».

9570_19122015 (1) (1024x716).jpg

Ερμηνεύοντας επιτυχίες της που όλοι έχουμε αγαπήσει, τραγούδια των ‘90s που ξεχώρισαν, αλλά και το νέο της κομμάτι, «Κοίτα Σ’ Αγαπάω» (που κυκλοφόρησε πριν από περίπου μία εβδομάδα, από τη νέα δισκογραφική της στέγη, την Panik Platinum), η τραγουδίστρια ξεσήκωσε τον κόσμο, ο οποίος διασκέδασε μέχρι τα ξημερώματα!

Μέσω των social media, η τραγουδίστρια ευχαρίστησε τον κόσμο που «πλημμύρισε» το «Apotheke», γράφοντας: «Σας ευχαριστώ απο καρδιάς που ήσασταν χτες τη νύχτα κοντά μου στο Apotheke και απογειώσατε κι εμένα και το πρόγραμμα μου με τον ενθουσιασμό σας και την αγάπη σας!!! Καλό μας χειμώνα!!!».

καιτιθενκς.jpg
Την Καίτη, που θα εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο, αλλά και τις παραμονές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, πλαισιώνουν η «εκρηκτική» Josephine και ο «φρέσκος» Γιάννης Παπαποστόλου.

Δείτε βίντεο που εξασφάλισε το star.gr από ανθρώπους που πήγαν στην πρεμιέρα

Επιμέλεια: Βαγγέλης Θεοδώρου