Σε... παρεξήγηση αποδίδει η Μπαρ Ρεφαέλι την κατηγορία της φοροδιαφυγής, λίγο μετά τη σύλληψή της και αφού πέρασε 12 ώρες ενώπιον του ανακριτή!

Όπως έχει ήδη ��ράψει το star.gr, την Τετάρτη, οι ισραηλινές Αρχές έκαναν έφοδο στο σπίτι της 30χρονης καλλονής, η περιουσία της οποίας εκτιμάται σε 18,5 εκατομμύρια ευρώ και την συνέλαβαν, καθώς την κατηγορούν πως, μαζί με την μητέρα της, «ξέχασαν» να δηλώσουν περίπου 1,8 εκατομμύρια.

«Δεν υπάρχει κάποιο δράμα πίσω από την υπόθεση. Στο τέλος θα αποδειχθεί πως ήταν μια αστική διαφορά. Κανείς δεν εξαπάτησε κανέναν. Όλα θα ξεκαθαριστούν σύντομα», είπε, στο βρετανικό δίκτυο BBC, ο δικηγόρος της Μπαρ, η οποία αρνείται τις κατηγορίες.

Σύμφωνα με τις Αρχές, το μοντέλο έλαβε περίπου 235.000 ευρώ σε μορφή υπερπολυτελών διαμερισμάτων στο όνομα της μητέρας της και του αδερφού της, καθώς και δύο αυτοκίνητα, ως αντάλλαγμα για να φωτογραφηθεί σε αυ��ά, αλλά ποτέ δεν τα δήλωσε στην εφορία. Παράλληλα, η Μπαρ δήλωνε ψευδώς ότι κατοικεί στο Εξωτερικό, ενώ στην πραγματικότητα ζούσε στο Τελ Αβίβ και, έτσι, έκανε, παράνομα, χρήση του δικαιώματος, σύμφωνα με το οποίο οι κάτοικοι του Εξωτερικού δεν υποχρεούνται να δηλώνουν εισοδήματα που έχουν αποκτήσει εκτός της χώρας.

Μετά από 12 ώρες απολογίας, ο ανακριτής αποφάσισε να κατασχεθούν τα διαβατήρια της Μπαρ και της μητέρας της. Οι δύο γυναίκες αφέθηκαν ελεύθερες με εγγύηση 177.000 ευρώ, ενώ τους επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από το Ισραήλ για 180 μέρες.