​Στον «τόπο του εγκλήματος» επιστρέφει ο Μακόλεϊ Κάλκιν, o ξανθός ηθοποιός που άφησε εποχή με την ταινία «Μόνος Στο Σπίτι», 25 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της!

Από το 1990 και κάθε Χριστούγεννα, ο μικρός Κέβιν εμφανίζεται στις οθόνες μας και να μας κάνει να γελάμε αντιμετωπίζοντας τους διαρρήκτες που προσπαθούν να μπουν στο σπίτι του, όταν η πολύτεκνη οικογένεια των Μακάλιστερ φεύγει για διακοπές και τον ξεχνάει μόνο του.

home-alone_2775965b.jpg

«Ήμουν το πιο γλυκό 8χρονο σε όλο τον κόσμο. Με διαφορά!», λέει ο 35χρονος σήμερα ηθοποιός, ο οποίος προσπαθεί να ορθοποδήσει μετά τα μπλεξίματά του με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, που τον έφτασαν λίγο πριν το θάνατο.

o-DRYVRS-570 (1).jpg

Ο Μακόλεϊ πρωταγωνιστεί στο πρώτο επεισόδιο της διαδικτυακής σειράς «DRYVRS», με τον Τζακ Ντίσελ, όπου υποδύεται έναν οδηγό ταξί. Μεταξύ άλλων, ο πάλαι ποτέ γλυκούλης Κέβιν ακούγεται να λέει πως… ακόμα είναι εκνευρισμένος μ�� τα Χριστούγεννα και κουβαλάει μια ντουζίνα ψυχολογικά προβλήματα εξαιτίας των όσων έζησε τότε που οι γονείς του τον ξέχασαν... μόνο στο σπίτι!

Δείτε στο βίντεο τον Μακόλεϊ Κάλκιν στο «DRYVRS»