Τηλεφωνικά στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη βγήκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος εδώ και καιρό στέκεται στο πλευρό της Ασπασία�� από το Άργος και της μητέρας της Σπυριδούλας, χωρίς φυσικά να το γνωρίζει ο πολύς κόσμος!

Ο ηθοποιός μίλησε φανερά συγκινημένος για την κοπέλα που είχε πυροβοληθεί από τον ίδιο της τον πατέρα το 2013.

Μάλιστα, όπως είπε τη συνάντησε από κοντά, χαρίζοντάς της απλόχερα το χαμόγελό του και τη θετική του ενέργεια.

«Δεν ξεκινήσαμε καλά! Κλαίμε ήδη! Αλλά στην επίσκεψη, γελάσαμε! Χαρήκαμε που είδαμε την Ασπασία να κουνάει τα μάτια της δύο φορές για να μας δείξει ότι χάρηκε που ήμουν εκεί αλλά με τη μαμά, την Σπυριδούλα κάτσαμε πολλές ώρες μαζί, γελάσαμε πολύ και χάρηκα που την είδα να γελάει. Δεν ξέρω πόσο καιρό είχε να γελάσει πραγματικά!» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά της, η κα Σπυριδούλα εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στον ηθοποιό λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μετά από 2,5 χρόνια γέλασα Μάρκο! Θυμάσαι τι σου είπα ότι η Ασπασία θα ερωτηθεί αν κατάλαβε ποιος ήρθε; Η Ασπασία ερωτήθηκε και κατάλαβε ότι ήσουν εσύ! Ήταν πολύ χαρούμενη και πέταγε στις θεραπείες της. Και ένα μεγάλο ευχαριστώ βρε Μάρκο μέσα από την ψυχή μου!»

«Δεν χρειάζεται ευχαριστώ! Είναι κινήσεις που βγαίνουν μέσα από την ψυχή μου, μακάρι να μπορούσα να είμαι όλες τις ώρες εκεί δίπλα, σε αυτό το παιδί που ξέρω από τη Σπυριδούλα ότι γελούσε συνέχεια μαζί μου όταν ήταν μικρό. Μακάρι να ήμουν δίπλα στην Σπυριδούλα που πραγματικά το κουράγιο της είναι απίστευτο!» απάντησε ο Μάρκος Σεφερλής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠ��ΣΗΣ

Στο πλευρό της Ασπασίας που πυροβολήθηκε από τον πατέρα της το λαμπραντόρ της και ο Σερβετάς

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η μητέρα της Ασπασίας: «Μαμά, γιατί δεν ακούγομαι αφού εγώ μιλάω»

Ένα λαμπραντόρ «φύλακας άγγελος» για την 19χρονη Ασπασία που την πυροβόλησε ο πατέρας της

Ο νέος ΕΦΙΑΛΤΗΣ της Ασπασίας που την πυροβόλησε ο πατέρας της- Η μητέρα της ξεσπάει στο star.gr

Μητέρα Ασπασίας: «Θα έδινα και τη ζωή μου για να με πει ακόμη μία φορά “μαμά”»