​Τον τριών ετών γιο τους, βάφτισαν την Κυριακή που μας πέρασε Θάλεια Ματίκα και Τάσος Ιορδανίδης, κάτω από άκρα μυστικότητα.

Οι δυο ηθοποιοί, έδωσαν στον νεοφώτιστο το όνομα Δάνος, σε ένα Μυστήριο που έγινε στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στο Χαλάνδρι.

ματ1.jpg
Ο γιος της Θάλειας Ματίκα και του Τάσου Ιορδανίδη πήρε το όνομα του παππού του (Ιορδάνης), ο οποίος έφυγε από την ζωή λίγο μετά την γέννηση του εγγονού του.

Νονοί του Δάνου ήταν ο σκηνοθέτης Δεβάν Τσουλάτζε και ένα ακόμα πρόσωπο από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του ζευγαριού.

ματ2.jpg
Casual ντυμένοι και χαμογελαστοί, οι δυο ηθοποιοί απόλαυσαν τις πολύ προσωπικές στιγμές, με τον 3 ετών γιο τους να το απολαμβάνει παίζοντας με τα υπόλοιπα παιδάκια.

ματ3.jpg
Να σημειώσουμε πως όλα αυτά τα χρόνια το ζευγάρι είχε μια… «διαφωνία» ως προς την βάφτιση, καθώς η Θάλεια Ματίκα πρόβαλε τις ενστάσεις της, επειδή φοβόταν πως ίσως το παιδί (όταν ήταν σε πιο μικρή ηλικία) τρόμαζε με την όλη διαδικασία.

Μάλιστα είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πως «για να είμαι ειλικρινής, αν μπορούσα να επιλέξω ίσως και να μην τον βάφτιζα. Δεν είναι ο ιερέας, είναι αυτό το θέμα με την κολυμπήθρα κι αυτά».

Διαβάστε περισσότερα στο "Hello" που κυκλοφορεί...